Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı klasik, Mahur doğal! Burak Deniz ve Alina Boz’un dizideki stillerinin perde arası!

Maraşlı klasik, Mahur doğal! Burak Deniz ve Alina Boz’un dizideki stillerinin perde arası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin 4. bölümü de geride kaldı. Hem hikaye çok iyi gidiyor hem oyunculuk performansları övgü alıyor hem de dizinin reytingleri gayet yolunda… Maraşlı’da Celal Kün olarak ekrana dönüş yapan Burak Deniz, çok farklı bir karaktere hayat veriyor.

Günlük hayatı ile alakası olmayan, bambaşka birisi olarak ekranda yer alan oyuncu, Maraşlı olarak çok sevildi ve karakterin de ona yakıştığı sosyal medyada izleyicilerin ortak görüşü oldu. Günlük hayatında spor bir tarzı bulunan oyuncu, dizide ise takım elbise tercihinden vazgeçmeyen, klasik birisi görümünde.

Celal Kün karakterinin ise belirgin bir stili var ve o giyim tarzından da hiç vazgeçmiyor. Burak Deniz, “Maraşlı sadece gömlek değiştirecek galiba. Onun dışında sürekli takım giyen, çok üzerine düşünmeyen bir adam. Giyimine düşünmeyen ama hep klasik, çok kafa karıştırmayacak şeyler. Gardrobunda full takım elbise olan adam büyük ihtimalle” açıklamasını yaptı.

Güzelliği ile göz dolduran Alina Boz da her yeni bölüm geçtikçe rolüne daha da çok adapte olmakta ve izleyiciler üzerindeki etkisi de artmaya devam ediyor. Özgür ruhlu fotoğraf sanatçısı Mahur olarak göz dolduran oyuncu, güzelliği ile de ekranda hayranlarını mest ediyor.

Dizideki imajından bahseden oyuncu, “Günlük hayatta nasılsak öyleyiz diyebilirim. Mahur’u birazcık daha doğallık üstüne kurmaya çalıştık” dedi.