Ana sayfa Dizi Fragmanları Güldür Güldür Show’u bırakan Onur Buldu, şimdi yeni bir şova hazırlanıyor!

Güldür Güldür Show’u bırakan Onur Buldu, şimdi yeni bir şova hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Buldu ismini Bilal karakteri ile özdeşleştiren Güldür Güldür Show isimli programın 11. yeni yakında yeniden ekranlarda olacak. Onur Buldu ismini birçok izleyici bu program sayesinde tanıdı. Hem sahnede izleyicilerle buluşan hem de bu programların Show TV’de yayınlanması ile televizyon izleyicisinin de büyük beğenisini kazanan Onur Buldu, hayranlarının şaşırtan bir karar aldı.

Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan oyuncu, hem reklam filmleri ile son dönemde dikkat çekti hem de bu reklamları da hatırlatan farklı karakterleri canlandırdığı Sizi Dinliyorum isimli dizisiyle yeni bir başlangıç yaptı. Exxen platformunda yayınlanacak olan Sizi Dinliyorum isimli dizi projesi ile yeni bir kariyer sayfası açan oyuncu, şimdi hayranlarından gelecek yorumları merak ediyor.

1982 yılında İzmir”de dünyaya gelen oyuncunun birçok karakteri canlandırarak oluşturduğu yeni dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Yapımcılığını 25 Film’in ve başrolünü Onur Buldu’nun üstlendiği “Sizi Dinliyorum” dizisi eğlenceli bir yapım olacak.

Birbirinden farklı birçok karakterde izleyeceğimiz Onur Buldu, oyunculuk yeteneğini de herkese bir kez daha sergileyecek.

Onur Buldu ve karakterleri, “Sizi Dinliyorum”da eşsiz bir ilişki terapisi deneyimi sunacak.

Kahkahanın bir an olsun eksik olmayacağı “Sizi Dinliyorum” 23 Eylül Cuma EXXEN’de başlayacak.

Dizinin başlamasına az bir zaman kala, hayranları da Onur Buldu’ya desteklerini sosyal medya üzerinden sergilemeye başladı. Oyuncunun yeni projesinin fragmanları da ilgi gördü ve Onur Buldu için yeni bir sürecin başladığı da ilan edilmiş oldu.