Ana sayfa Dizi Haberleri Youtube’da Kardeşlerim dizisinin izlenme oranları muhteşem bir tabloyu ortaya koyuyor!

Youtube’da Kardeşlerim dizisinin izlenme oranları muhteşem bir tabloyu ortaya koyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3. sezona başlayan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamlarının en çok tercih edilen yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor. Dizinin tecrübeli isimler ile genç oyuncuları bir araya getiren kadrosu gayet başarılı bir şekilde işlerini yürütüyor.

Kardeşlerim dizisinin beğeni toplayan hikayesi de herhangi bir zaaf göstermeden heyecanlı şekilde devam ettiği için, milyonlarca izleyici de yine ekran başına geçerek diziyi izlemeyi tercih ediyor. Ancak bir de ekranda diziyi seyretmeyip de youtube üzerinden izleyenler var ki, bu kişilerin sayısı da hiç az değil.

Kardeşlerim dizisinin youtube kanalında yayınlanan bölümlerin tamamına olan ilgi herkesi şaşkına çeviriyor. Örneğin dizinin 57. bölümü tam 7 milyon görüntülenme elde etti. 4 Eylül tarihinde paylaşılan videonun youtube trend videolar arasında üçüncü sırada olduğunu da hemen hatırlatalım.

Youtube'da Kardeşlerim dizisinin izlenme oranları muhteşem bir tabloyu ortaya koyuyor! 7

Kardeşlerim dizisi gerçekten de youtube’da yayınlanan bölümlere gösterilen ilginin büyüklüğü ile göz kamaştırıyor. Dizinin 2. sezon finali olan 56. bölüm 12 Haziran’da yüklenmiş ve şimdiye kadar 11,5 milyona yakın görüntülenme elde edilmiş.

8 Aralık 2020 tarihinde youtube ortamında açılan Kardeşlerim dizisi kanalının, daha henüz 2 yıllık bir süreç dahi geçmeden 2 milyar 734 milyon 547 bin görüntülenme etmesi büyük bir başarı olarak kayıtlara geçmiş durumda.

Kardeşlerim dizisi için açılan youtube kanalının abone sayısı ise 3.8 milyona yaklaştı. Diziyi ekran başında takip edenler kadar, youtube üzerinde de izleyenin olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Kardeşlerim dizisi bu anlamda Türkiye’deki tüm taraflara dijital medyanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.