Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ile Kızılcık Şerbeti dizilerinin ortak yönü, bir büyük soruna dönüşebilir!

Yasak Elma ile Kızılcık Şerbeti dizilerinin ortak yönü, bir büyük soruna dönüşebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma ile, Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin ortak bir noktası var. Her iki diziyi de iki başarılı senarist yazıyor. Beş sezondur Yasak Elma dizisinin hikaye olarak başarılı olmasının altında yatan en önemli isimler senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür olarak gözüküyor. Ancak yeni sezonda bu iki isim, iki farklı dizinin senaryosunu omuzlarında taşıyacak.

Senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür’e bu sezon yine büyük iş düşüyor. Beş sezondur Yasak Elma dizisini ayakta tutan bu ikili oldu ve final sezonunda da onların emekleri milyonları ekran başına toplayacak. Senaristler, yine bilinmezliklerle dolu bir senaryo denklemi hazırladı. Hem aşk hem intikam hem aldatma hem de gizemli olaylarla dolu bir Yasak Elma sezonu çok yakında Fox TV’de başlayacak.

Ancak bu ikilinin sezonun çok önemli bir dizisi için de anlaşma yaptığını ve senaryo yazımında iki büyük projeye bölüneceklerini hemen hatırlatalım. İki başarılı senaristin Show TV için Kızılcık Şerbeti isimli dizinin de senaryosunu yazdığın ortaya çıkmıştı.

Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu üçlüsünün başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti de heyecanla beklenen ve çok başarılı olma ihtimali yüksek bir dizi olarak gözüküyor.

Senaristlerin bu sezon iki önemli dizi ile yol alacakları için de her iki projeye de büyük emek vermek durumunda kalacakları anlaşılıyor. Senaristlerin iki önemli dizi için böyle yoğun bir döneme girmesi umarız sezonun ilerleyen dönemlerinde bir soruna yol açmaz.

Yasak Elma’nın bugüne kadar devam etmesinin en önemli detayı hikayenin izleyicileri tatmin etmesi olmuştu. Kızılcık Şerbeti isimli dizinin de tutması hikayesine bağlı olacak.

Bu sezon hem Yasak Elma’yı hem de Kızılcık Şerbeti gibi iddialı bir dram dizisinin hikayesini sahiplenme noktasında senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün büyük bir yükü omuzladıkları gözüküyor. Sonuç olarak, bu iki dizinin de başarısı veya muhtemel sorunlar iki senaristin ortaya koyacakları performansların sonucu olacak gibi gözüküyor.

Yasak Elma ile Kızılcık Şerbeti dizilerinin ortak yönü, bir büyük soruna dönüşebilir! 1

İki dizinin bir başka ortak noktası ise Barış Kılıç olacak. Barış Kılıç’ın daha önce Yasak Elma dizisinde Kaya karakteri ile faklı zamanlarda iki kez yer aldığını hemen hatırlatalım. Usta oyuncu, Yasak Elma’dan sonra ise hem Uzak Şehrin Masalı hem de Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerde bulunmuştu.