Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un çok sevilen ismi, ne yazık ki ayrıldı!

Güldür Güldür Show’un çok sevilen ismi, ne yazık ki ayrıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de uzun yıllardır ekrana gelen komedi programı Güldür Güldür Show, yeni sezonda da yepyeni sürprizlerle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ali Sunal’ın sunumuyla ekrana gelen skeçler, her hafta izleyenlere kahkaha dolu anlar sunmaya devam edecek.

Her sezon Güldür Güldür Show’a yeni isimler katılırken, bazı isimlerin de ayrılığı söz konusu oluyor. Bir kaç sezon programda yer aldıktan sonra ayrılan isimlerin yanı sıra Güldür Güldür Show’un olmazsa olmazı haline gelen ve ilk günden beri programda yer alan isimlerin ayrılışı ise izleyici için daha büyük üzüntü yaşatıyor.

Bu isimlerden birisi de bir sezon ayrılıp yeniden dönen ve tekrar ayrılan isimler arasında olan Çağlar Çorumlu bu isimlerden birisiydi. Güldür Güldür’de oynadığı rollerle adeta fenomen karakterler yaratan Çağlar Çorumlu, dizilerde yer almak için bir dönem ayrılmış bir sezon sonra geri dönmüştü. Oyuncu tekrar gidişi ile yine üzmüştü.

Çağlar Çorumlu gibi Güldür Güldür Show’un çok sevilen isimlerden birisinin daha programdan ayrılığı söz konusu! Yeni sezonda ne yazık ki bir ismi daha çok sevilen programda izleyemeyeceğiz! Bu isim Onur Buldu!

Güldür Güldür Show’da 2013 yılından beri yer alan Onur Buldu, bundan sonra ekipte yer alamayacak. Oyuncunun komedideki başarılı çıkışı ile sevilmesi ve ardından sinema filmlerinde de rol almaya başlayarak dikkatleri çekmesiyle birlikte şimdi de bir dizide oynaması söz konusu.

Güldür Güldür Show'un çok sevilen ismi, ne yazık ki ayrıldı! 128

Ayrılışı izleyici üzerken, yeni Onur Buldu, komedi rollerinde ortaya koyduğu çok başarılı çıkışlar ile uzun yıllardır izleyicileri güldüren isimlerden birisi oldu. Güldür Güldür Show programında 2013 yılından bu yana yer almakta olan Onur Buldu’nun yeni sezonda ekipte yer almayacağı haberleri de basına yansıdı.

Güldür Güldür Show’un skeçlerinde Bilal karakteri ile yer alan ve programa büyük katkı sunan Onur Buldu, bundan sonra Güldür Güldür Show’da olmayacak. 1982 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2007 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Doktorlar, Papatyam, Anasının Oğlu gibi dizilerde de oynayan ancak son yıllarda Güldür Güldür Show ile tanınan oyuncu, ekipten ayrılarak yeni bir yola çıkıyor.

Güldür Güldür Show'un çok sevilen ismi, ne yazık ki ayrıldı! 129

Güldür Güldür ile dikkatleri çeken Onur Buldu, aynı zamanda eklam filmleri ile de beğeni toplamıştı. Şu sıralar ise Exxen platformu için Sizi Dinliyorum isimli dizide rol almaya başladı. Onur Buldu, birbirinden farklı karakterleri canlandıracağı yeni projesinde bambaşka karakterlere hayat verecek!

Güldür Güldür Show hayranları bu ayrılık kararına üzülürken Onur Buldu, Sizi Dinliyorum dizisiyle birlikte kariyerinde başka bir yol çizmeye hazırlanıyor…