Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı!

İbrahim Çelikkol’u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, ekrana geldiği son iki dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ve Bir Zamanlar Çukurova’nın yanı sıra Netflix’in çok konuşulan Kuş Uçuşu dizileriyle de son dönemde gündemden düşmedi.

Dizilerinde karakterleri için farklı imajlarla izleyici karşısına çıktı oyuncu. Demet Özdemir ile başrolünde oynadığı ve tv8’de yayınlanan dizisinde bıyıklı hali, mahalle abisi rolüyle ekrandaydı. Oyuncu, bu dizideki rolüyle izleyicileri zaman zaman kızdırmış, kimi zaman da duygulandırmıştı.

Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı yapımlarda dikkatleri çeken İbrahim Çelikkol, rolünün gerektirdiği şekilde imaj değişiklikleri yapmaktan da çekinmiyor.

İbrahim Çelikkol'u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı! 11

Keza atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da da Hakan Gümüşoğlu karakteri için de bıyıksız hali ile ekrana gelmişti. Performansı ile diziye büyük renk katan İbrahim Çelikkol, son dönemde ise en çok Kuş Uçuşu dizisi ile konuşuldu.

İbrahim Çelikkol'u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı! 12

Netflix’de yayınlanan ve başrolünü Birce Akalay ve Miray Daner ile paylaştığı Kuş Uçuşu dizisindeki oyunculuğu ile de beğeni toplayan İbrahim Çelikkol,  bu dizide de Kenan karakteri ile gündeme geldi. Oyuncu, Kuş Uçuşu’nda iyi giyimli, tarz sahibi, başarılı bir televizyoncuya hayat verdi. Saç şekli ve kirli sakalı ile de farklı bir imajla izleyici karşısına çıktı.

İbrahim Çelikkol'u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı! 13

Oyuncuyu oynadığı dizilerde bu farklı imajlarla görmeye alışan hayranları, takipçileri, yaz sezonundaki salaş haline ise çok şaşırdı! Saçlarını ve sakalını uzatan, projesi olmadığı için bir imaj çalışması içinde olmayan İbrahim Çelikkol’un günlük hali, hayranları için de sürpriz oldu. Instagram’da 2.3 milyon takipçisi bulunan oyuncu, yaptığı paylaşımdaki son haliyle, takipçilerinden beğeni dolu yorumlar almakta.

Aynı zamanda İbrahim Çelikkol’un kendi tarzını daha çok beğendiğini de belirten takipçileri, sosyal medyada ateş emojileri ile karşıladı son paylaşımını. DJ’lik yaptığı haliyle görülen oyuncu, tarzıyla hayranlarından tam not alırken, saçını sakalını da uzatarak tatilde imaj zorunluluğundan kurtulmanın keyfini yaşadığını da ortaya koymakta.

İbrahim Çelikkol'u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı! 14

İbrahim Çelikkol’un 2017 yılında çekilen Siyah Beyaz Aşk dizisinde çalıştıktan sonra iyi dost oldukları Birce Akalay ile Kuş Uçuşu dizisinde yeniden kamera karşısına geçmeleri, hayranları için büyük sürpriz olmuştu. Tatilde de buluşan ve birlikte zaman geçiren iki dost için aşk yaşadıkları söylentileri yapılsa da Akalay ve Çelikkol, dostluklarını ortaya koyan duruşları ve sosyal medyadan benzer tartışmalara aldırmadıkları yanıtlarıyla da dikkatleri çekmişlerdi.

İbrahim Çelikkol'u dizilerdeki imajından bambaşka şekilde gören hayranları son haline bayıldı! 15

Şu sıralar Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonunun da çekilmesi ihtimalinin ortaya çıkması, iki oyuncunun hayranlarını da heyecanladıran bir gelişme oldu. Birlikte tatil yapan Akalay ve Çelikkol,  bol bol dinlenip keyifli vakit geçirdiklerini de paylaşımlarında gösterdiler. Bu arada Birce Akalay,  “Çok tatlı tatil yaptık. Aldı beni birazcık götürdü. Sonra o oğlanı aldı, ben annemin yanına döndüm” açıklamasını yaptı.