Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 3. sezonda Dilek ve Taner aşkı yok ama bir başka aşk öne çıkıyor!

Gönül Dağı dizisi 3. sezonda Dilek ve Taner aşkı yok ama bir başka aşk öne çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi 3. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 2. sezon finalinde yaşananlar hala akıllarda. Kimsenin beklemediği bir şekilde yaşanan ayrılık ile birlikte yeni sezonu da merakla bekleniyor dizinin.

Gülsüm Ali İlhan’ın diziden ayrılmak istediği ve bu nedenle oynadığı karakter Dilek’in de hikayesinin bitirildiği gündeme gelmişti. Dilek karakterinin sezonun son bölümünde, yaşanan bir heyelan sonrası başına gelen kazada ölmesi, izleyenleri kahreden bir gelişme olmuştu.

Berk Atan’ın hayat verdiği Taner’in yaşadığı acı, son bölüme damgasını vururken, akıllarda da yeni sezonda Dilek karakterinin yerine bir başka ismin gelip gelmeyeceği sorusu oluşmuştu. Taner ve Dilek aşkının sezon sonunda bitmesi ile birlikte Gönül Dağı izleyenleri, Eylül sezonunu heyecanla beklemeye başladı.

Gönül Dağı dizisi 3. sezonda Dilek ve Taner aşkı yok ama bir başka aşk öne çıkıyor! 8

Çekimleri yakın zamanda Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde başlayan diziden gelen bazı fotoğraflar, izleyenlere yeni bölümler hakkında bilgi de veriyor. Taner’in kucağında bebeği ve yüreğinde Dilek’in acısı ile zor günler yaşayacağı bir süreç başlarken, dizinin öne çıkan aşkı da yeni sezondan gelen fotoğraflarla görülmekte.

Gönül Dağı dizisi 3. sezonda Dilek ve Taner aşkı yok ama bir başka aşk öne çıkıyor! 9

Geçtiğimiz sezon Serkan Kuru diziye Doktor Kenan karakteri ile dahil olmuştu. İlk günden beri dizide yer alan Zümre Meğreli ise Gönül Dağı’nın sevilen ismi Elif karakterine hayat vermekte. Yeni sezonda Kenan ve Elif’in aşk hikayesinin, biten Dilek ve Taner aşkının yerine daha çok hikayede ön plana çıkartılması bekleniyor.

İki başarılı oyuncu, Gönül Dağı izleyicisinin de performansları ile çok beğendiği isimler. Serkan Kuru ve Zümre Meğreli’nin hayat verdileri Elif ve Kenan’ın arasında yaşanacak aşk hikayesi, diziye ayrı bir renk katacak.

Elif’in, Utku Ateş’in hayat verdiği Serdar ile arasında başlayan aşk yarım kalmış ve izleyici bu duruma çok üzülmüştü. Elif’in büyük aşkı Serdar ile birlikte bir hayat hayal kurarken terkedilmiş ve babasından da darbe yemesi de herkesin içini acıtmıştı.

Zümre Meğreli ile Serkan Kuru, üçüncü sezonda Gönül Dağı'nın yeni çekim noktası olacak! 43

Fakat 2. sezonda Doktor Kemal olarak hikayeye dahil olan Serkan Kuru, Utku Ateş’in bıraktığı yerden yeni bir hikaye ile dizide sevilen bir isim haline geldi.

Elif ile Kenan arasındaki sevgi, yaşanan acı günlerden sonra Elif adına izleyenleri de mutlu etti. İki oyuncu ise partner olarak birbirlerine çok yakıştırıldı.

Üçüncü sezonda Dilek’in ölümü ile birlikte Kenan’ın ocuğu ile ilgilenmesi ve oğluyla hayata tutunma çabası bir dram hikayesi olarak yer alacak. Dizinin aşk tarafında ise Kenan ve Elif’in birbirlerine duydukları o naif aşkın, izleyiciyi de dram dolu hikayeden biraz uzaklaştırmak  için öne çıkarılması bekleniyor.

Zümre Meğreli ile Serkan Kuru, üçüncü sezonda Gönül Dağı'nın yeni çekim noktası olacak! 44

Zümre Meğreli ve Serkan Kuru’nun dizinin 3. sezonunda bir araya gelerek verdikleri pozlarla birlikte Gönül Dağı’nda yeni sezonda bu ikilinin aşk hikayesinin de daha etkin olacağı ihtimalini güçlendirmekte.

Elif ve Kenan karakterleri olarak birbirlerine çok yakıştırılan ve enerjileri de tutan iki oyuncu, dizinin yeni sezonunda dikkat çeken çift olarak yer almaya devam edecekler.