Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un günü değişti! Yayın tarihi ile ilgili ilk açıklama geldi…

Güldür Güldür Show’un günü değişti! Yayın tarihi ile ilgili ilk açıklama geldi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekranlara gelen eğlence programı Güldür Güldür Show, ekim ayına gelmemize karşın hala başlamadı. 8. Sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan programı izleyiciler merakla bekliyor. Ancak şimdilik programdan yayın tarihi ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz ay ortalarında programın tanıtım çekimleri yapılmış, afiş için fotoğraf çekimlerinde tüm ekip buluşmuştu. Bu sayede kimlerin gidip kimlerin kaldığı da görülmüştü. Çekimlerin başladığı da oyuncuların sosyal medya hesaplarından yaptıkları kimi paylaşımlarla görülmekte.

Ancak programı başlama tarihi hala verilmedi. Ekim ayının ortalarına doğru geliyoruz ama Güldür Güldür’den bu konuda bir ses yok. Geçtiğimiz günlerde Alper Kul, paylaştığı aşağıdaki fotoğrafla sosyal medyadan yakında ekranda olacaklarının müjdesini vermişti.

Güldür Güldür Show'un günü değişti! Yayın tarihi ile ilgili ilk açıklama geldi... 8

Yine Güldür Güldür Show’un instagram hesabından da benzer bir ifade ile programın yayınına kısa bir zaman geldiği vurgulanıyor. Ayrıca geçtiğimiz sezon Cuma akşamları yayınlanan programın bu sezon Perşembe akşamları ekrana geleceği de yapılan paylaşımla ortaya çıktı.

‘Çok yakında’ ibaresi ile yapılan paylaşımda Ekim’de ibaresi de bu ay bitmeden programın ekranda olacağının müjdesiydi.

Güldür Güldür Show'un günü değişti! Yayın tarihi ile ilgili ilk açıklama geldi... 9

Yeni sezonda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Onur Buldu, Alper Kul, Ayin Kontente, İrem Kahyaoğlu, Ecem Erkek, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yanı sıra yeni sezonda Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç de ekibe katıldı.

Çağlar Çorumlu, Emre Altuğ, Sinan Çalışkanoğlu, Evrim Akın’ın ayrıldığı program, yine sevilen skeçleri, yeni tiplemeler ile yakında ekrana dönecek. Çekimleri bir kaç hafta önce başlamış, yeni sezon tanıtımı ve afişleri de çekilmişti.