Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan çıkan tesadüf! Alev Alev dizisindeki ilginç buluşma!

Çukur’dan çıkan tesadüf! Alev Alev dizisindeki ilginç buluşma!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir tanıtımları dönen Alev Alev dizisi, hikayesiyle olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çeken bir yapım. Hepsi birbirinden yetenekli, rol aldığı yapımlarda izleyenlerin büyük beğeniyle takip ettiği, başarılı performanslarıyla övgüleri toplayan isimler.

Show TV’de ekrana gelecek olan ve Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi, aslında Netflix’te yayınlanan ‘Alevlerin Ardında’ isimli yapımın yerli versiyonu. Üstelik olay 1897 yılında Paris’te büyük bir kermeste yaşanan acı bir yangın ve sonrasında 120 kadının ölümüyle tarihe de geçmiş bir olaydan alınma.

Alev Alev dizisine de bir yangın damga vuracak. Sonrasında senaryodaki gelişmelerin orjinali ile bağlantısı izledikçe ortaya çıkacak ancak dizi tanıtımlarıyla şimdiden ilgi çekti. Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek yer alırken Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan da dizinin önemli karakterlerine hayat verecekler.

Çukur'dan çıkan tesadüf! Alev Alev dizisindeki ilginç buluşma! 9

Diziyle ilgili tesadüfi bir durum ise izleyenlerin dikkatini çekmekte. Zira 3 oyuncusu Çukur dizisinden geliyor. Dilan Çiçek Deniz, iki sezon önce Sena karakteriyle yer aldığı diziden ayrılmıştı. Berkay Ateş de Mahsun rolüyle Çukur’a damga vuran bir isimdi ve o da geçtiğimiz sezon diziye karakterin ölmesiyle veda etmişti.

Çukur'dan çıkan tesadüf! Alev Alev dizisindeki ilginç buluşma! 10

Bir başka isim Cihangir Ceyhan ise Azer karakterini oynuyordu ve daha geçen hafta dizideydi. Oyuncu, Azer’in Karaca tarafından öldürülmesi ile diziden ayrılmıştı. Cihangir Ceyhan, Alev Alev’in yeni tanıtımında ortaya çıktı. Yeni imajıyla bir hafta önce oynadığı Azer’den çok farklı bir karaktere girmişti. Ekrandaki bu gülümseten tesadüf, yeni tanıtımda yer alıyor.

Çukur'dan çıkan tesadüf! Alev Alev dizisindeki ilginç buluşma! 11

Alev Alev dizisinin yayın tarihi henüz belli değil ama çok yakında ekranda olacak. Dizide ayrıca Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay da yer alıyor.

İşte Alev Alev 3. fragmanı.