Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un sezon finalinde ağlatan o skecine yorum yağıyor!

Güldür Güldür Show’un sezon finalinde ağlatan o skecine yorum yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Güldür Güldür Show, son skeciyle sadece güldürmeyip aynı zamanda ağlattı!

Show TV’nin tekrarlarıyla bile çok izlenen programı Güldür Güldür, uzun yıllardır ekranlarda.

Programa her yıl farklı isimler eklenmeye devam ediyor. Programın ana kadrosunun yanında yeni gelen isimler de her sezon heyecan yaratmakta.

Oynadıkları karakterle özdeşleşen oyunculardan birisi de Ecem Erkek. 2018 yılında Güldür Güldür ekibine katılan Ecem Erkek, iki sezondur programda yer alıyor.

Özellikle bu sezondaki performansıyla dikkatleri daha çok üzerine çekti.

Naime ismiyle Güldür Güldür’de yer alan Ecem Erkek’in oynadığı karakterlerden Dram Teyzeler, Naime ve Bilal, Altın Kardeşler ve Patroniçe Naime skeçleri, en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Güldür Güldür Show'un sezon finalinde ağlatan o skecine yorum yağıyor! 9

Ecem Erkek ve Onur Buldu’nun Naime ve Bilal karakteriyle yer aldıkları skeçleri, Güldür Güldür’ün son dönemde en çok izlenen skeçleri arasına giriyor.

Youtube’da binlerce kez tıklanan bu videolar arasında final bölümündeki son skeç ise büyük dikkat çekti.

Naime’nin Bilal’in evine ders çalışmaya geldiği ve ‘Nokta Com-Ders Çalışmak’ ismiyle Youtube’da yayınlanan videonun izlenme sayısı şu ana kadar 1 milyon 785 bini geçmiş durumda.

17 Temmuz akşamı yayınlanan Güldür Güldür Show’un final bölümünün son skeci olan bu skeçte Naime’nin dramatik geçmişi ortaya çıktı.

Bilal’in anne ve babasıyla ilk kez karşılaşan Naime, onlara sürekli  ‘Anne-Baba’ diye hitap edince, beklemediği bir tepki aldı. Bunun üzerine, Naime’nin daha çok küçükken anne ve babası tarafından terkedilen bir çocuk olduğu ortaya çıktı.

Bilal ve Naime çifti ekran başındakileri güldürürken, bu kez final sahnesinde hüzünlendirdi.

Sosyal medyada bu sahnelere yapılan yorumlar, hem oyunculara övgülerle dolu hem de Güldür Güldür’ün arada dramatik durumlara da yer vermeleriyle ilgili.

Pek çok izleyici programa sonradan katılan Ecem Erkek’in oyunculuğuna övgüler yağdırırken, Naime karakterinin hayat hikayesine ağladıklarını da aktarıyorlar.

Ayrıca Onur Buldu ve Ecem Erkek’in çok iyi bir ikili olduğunu ifade eden kimi izleyiciler, ikiliyi bir filmde görmek istediklerini söylerken, pek çok izleyici de ‘Bilal ve Naime’ karakterleri üzerine bir dizi yazılması önerilerinde bulunuyorlar.

Güldür Güldür Show'un sezon finalinde ağlatan o skecine yorum yağıyor! 10

İşte gelen yorumlardan bir kaçı:

“Altın kelebek ödüllü Naime, bize gülmeyi yeniden öğreten Naime. Ali bey ne doğru karar vermiş bize seni tanıtarak iyi ki varsınız. Güldür güldür ekibi siz hiç bitmeyin emi.”

“Bunun adı oyunculuktur. Güldürmeyi bildiği gibi hüzünlendirmeyi de gayet iyi bilir. Saygılar Ecem Hanım…”

“Dağıttın bizi be Naime… Dramda da başarılı olursun, net.”

“Altın kelebek ödülünü sonuna kadar hak eden ikili. Ey filmciler yapımcılar ne duruyorsunuz çekin şu iki güzel insana bir film”

“Güldüğüm kadar da bi o kadar ağlattın Naime. Allah kimseyi küçük yaşta annesiz babasız bırakmasın. Bunu yaşayan biri olarak zor olduğunu söyleyebilirim.”

Naime ile Bilal güldür güldürün hem tadı hem tuzu. Güldür güldürü izleme sebebim olan iki güzel ve başarili insan .

Naime hem çok hayatın içinden,halktan biri hemde çok farklı,özel biri… Bunların arasındaki dengeyi tutturan nadir çok gerçekçi karakterlerden

Bu sefer hem güldürdü hem de ağlattı gerçekten çok iyiydi

Bizi hep ama hep güldüren Naime’nin gün gelip de bir gün ağlatacağı aklımın ucundan bile geçmezdi…

Ve Naime’nin böyle bir geçmişinin olduğunu asla tahmin edemezdim, ağlattınız be :’)

“Artık bu efsane ikiliye bir film yapma zamanı geldi de geçiyor..”

“Kesinlikle çok güzel bir skeç, orda olsam ayakta alkışlardım.”

“Akışında bir devamlılık olsun isteriz, okul bitsin, iş hayatına girsinler, başarılı olsunlar ve Naime çok güzel bir kadına dönüşsün kültürlü sanat seven biri olsun. bildiğin sinema konusu.”

Ecem Erkek, ilk kez 2016’da ekrana çıktı…

Televizyon ekranlarında 2016 yılında Hayat Sırları dizisinde oynadıktan sonra tanınan Ecem Erkek, 1989 Ankara doğumlu bir isim.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nda kursiyerlik genç oyuncu, daha sonra 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazandı ve 2015 yılında mezun oldu.

Genç oyuncu 2018 yılında Güldür Güldür ekibine dahil oldu ve yeni sezonda da kalıcı olduğunu gösteren isimler arasında.

Ecem Erkek de skece sosyal medyadan yorum yaptı…

Naime’yi oynayan Ecem Erkek, final bölümü sonrasında instagram hesabından Naime ve Bilal’in skeci üzerine duygularını dile getirdi.

Büyük ilgi gören Naime’nin hikayesi ve karakteri oynarken neler hissettiğini şöyle aktardı:

Güldür Güldür Show'un sezon finalinde ağlatan o skecine yorum yağıyor! 11

İşte o çok izlenen skeç: