Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar hayranları yeni dizisini çok beğenecek!

Demet Evgar hayranları yeni dizisini çok beğenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar, önceki sezon Avlu dizisiyle Star TV ekranında yer aldı. Netfix’in diziyi alması da yeni seoznların çekileceği umudunu doğurmuştu. Ancak beklendiği gibi olmadı.Avlu’nun devamı gelmedi.

Demet Evgar hayranlarına yeni sezon müjdesi yine bir dizi projesi oldu… Ay Yapım tarafından hazırlanmakta olan Alevlerin Ardında isimli dizi projesi çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezonun önemli projelerinden olması beklenen Alevlerin Ardında için oyuncularla görüşmeler de devam ediyor.

Demet Evgar ile anlaşma sağlandığı da gelen bilgiler arasında. Ünlü oyuncu, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yapacağı projede ile ekrana dönerek hayranlarını yine mutlu edecek.

Projede iddialı isimlerin de bulunacağı belirtiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Dilan Çiçek Deniz ile görüşmeler devam ediyor. İmza aşamasında olan oyuncu, BluTV’de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de bulunmakta.

Hakan Muhafız dizisinde Zeynep olarak göz dolduran Hazer Ergüçlü’nün de Alevlerin ardında dizisiyle anlaştığı gelen bilgiler arasında.Oyuncu, daha önce televizyon ekranında 2017-2018 sezonunda Hayat Sırları ile yer almıştı.

Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakteri ile önemli bir çıkış yapan Berker Güven’in ismi de Ay Yapım’ın yeni dizisi için geçmekte.