Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay pandemiyi takmadı, hayranlarını kırmadı!

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay pandemiyi takmadı, hayranlarını kırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Snob Magazin’e konuşan ünlü çift, pandemi döneminde kimseden farklarının olmadığını söyledi.

“Ben çalışıyorum” diyerek Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ile Çocuktan Al Haberi isimli programları kasteden Doğa Rutkay, eşinin ise evde çocuklara baktığını söyledi. Kerimcan Kamal, “Hanımlar çalışınca beyler bakacak, beyler çalışınca hanımlar bakacak” diyerek de önemli bir çıkış yaptı.

Piraye ve Rutkay Kerim isimli ikiz bebekleri olan çift, tedbiri de elden bıramıyor.Doğa Rutkay, iki farklı projede çalıştığı için sık sık koronavirüs testi yaptırdığını ve son test sonucunun da negatif olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu,”Biz zaten mecbur test oluyoruz, ben iki ayrı işte çalıştığım için.Hem Çocuktan Al Haberi’nin setine giderken, hem de Güldür Güldür’e giderken mecbur test oluyorum. Çalıştığım ekipler de oluyor. Hepimiz için çok önemli. Bugüne kadar kazasız belasız geldi, bakalım bundan sonra ne olacak?” diye yorum yaptı.

Doğa Rutkay, çekimler sırasında genç hayranlarının selfi çekme isteklerini ise kırmadı. Rutkay’ın pandemi döneminde bu tavrı sergilemesi dikkat çekti.