Ana sayfa TV Programları Cumartesi dizilerine şok! İbo Show, yine reytinglerin belirleyicisi olur!

Cumartesi dizilerine şok! İbo Show, yine reytinglerin belirleyicisi olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan İbo Show programında, İbrahim Tatlıses ünlü konukları ile kulakların pasını silmişti.

Programın geri dönüşü de reytinglerde çok olumlu oranlar almasını sağlamış ve izleyiciler İbo Show’a büyük ilgi göstermişti. Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı ve Bir Annenin Günahı isimli dizilerinin yarışacağı 21 Kasım Cumartesi akşamı, reytinglerde asıl belirleyicinin Star TV’de ikinci bölümü yayınlanacak olan İbo Show olması bekleniyor.

İlk bölümde çok iyi reytingler alan program, dizileri geri plana itmişti. Programın bu hafta da yine çok ilgi görmesi bekleniyor. Çünkü çok iddialı isimler bir araya geldi. Reytinglerin de yükselmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Bu durum diziler arasındaki rekabette de önemli sonuçlar doğuracaktır..

Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses’in ‘Mavi Mavi’ düeti kaçmaz… Olgun Şimşek de yıllar sonra yeniden ünlü sanatçı ile programda buluşarak nostaljiye imza atacak. Şimşek, daha önce İbo Show’da taklitleri ile ün yapmıştı.

Kubat ve Demet Akbağ’ın da yer aldığı programda Olgun Şimşek’in İbrahim Tatlıses taklidi de ilgi görecektir.