Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’dan hayranlarını şoke edecek yeni karar!

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay’dan hayranlarını şoke edecek yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show programının yanı sıra Çocuktan Al Haberi isimli programın da sunuculuğunu yapan Doğa Rutkay, sokakta tv100 ekibi tarafından görüntülendi. Uzun zamandır denize hasret olduğunu ve arkadaşı ile birlikte deniz keyfi yaptığını anlatan Doğa Rutkay, günde 5-6 kilometre yürüdüğünü ve bunu da yıllardır sürdürdüğünü söyledi.

Yaptığı tek sporun yürümek olduğunu anlatan oyuncu bunu kilo vermek için yapmadığını belirtti ve şöyle konuştu: “Ruh halim için, kafamı rahatlatmak için, ne yapacağımı düşünmek için. Spor yapayım, iyi görüneyim, zayıf olayımdan ziyade benimki biraz ruh halim için. Kendimi iyi hissetmek için, kafamı boşaltmak için.”

Uzun yıllardır dizi setlerinde yer almadığı hatırlatılan Doğa Rutkay, tiyatro yapıyor ama dizi setlerine de çok uzak olduğunu ifade etti. Dizi setlerinde yer almamak gibi bir kararı bulunan oyuncu, hayranlarını da bu konuda üzecek. Oyuncu, “Dizilere çok uzağım, bebekler 2,5 senedir var. Onun öncesinde bir şeyler yaptım ama ben tiyatroda kendimi daha iyi hissediyorum. Komediyi çok seviyorum. O yüzden tercihlerim hep bu yönde oluyor. Bir de televizyon programı yapmayı daha çok seviyorum. Dizi yapmak değil de televizyon programı yapmak” diye konuştu.

Dizi setlerinde çok zaman harcandığını hatırlatan Rutkay, Güldür Güldür Show devam ettiği sürece başka bir proje düşünmediğini de ifade etti.

Son dönemde öne çıkan Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz, Akrep dizilerini izlediğini ve çok beğendiğini anlatan Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show’da da bu yapımların parodisini yaptıklarını hatırlattı.

Parodileri çıkartabilmek için dizileri izlemesi gerektiğini belirten oyuncu, izleyiciden gelen tepkiler için ise, “Çok iyi tepkiler geliyor. Sonuçta iyi bir şey yapıyoruz” dedi. Arkadaşlarının da aradığını ve sempatik bir şey olduğunu ifade eden Doğa Rutkay, ailesi ile birlikte bir temizlik markasının da yüzü oldu.