Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür yok ama Ali Sunal ve Doğa Rutkay var! Ecem Erkek de yeni projeye bayıldı!

Güldür Güldür yok ama Ali Sunal ve Doğa Rutkay var! Ecem Erkek de yeni projeye bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en çok izlenen, en çok gülünen programı, yıllardır zirveden inmeyen Güldür Güldür Show sezon finali yaptı ama iki isim hala güldürmeye devam ediyor!

Güldür Güldür Show’un iki ismi Ali Sunal ve Doğa Rutkay, yaz sezonunda takipçilerine bu kez Youtube üzerinden sesleniyorlar.

Daha doğrusu onları güldürmeye, eğlendirmeye ve bilgilendirmeye yönelik içeriklerle bir araya geldiler.

Ali Baba Doğa Ana ismiyle Youtube’de yayına başlayan ikili, hem annelik-babalık üzerine keyifli serüvenlerini paylaşacak hem de izleyicilerden gelen kendileriyle ilgili merak edilenlere yanıt verecekler. Uzman konukları da ağırlayacak olan ikili, ilk programlarıyla dün yayındaydı.

Eğlenceli bir içerikle kısa bir video ile tanıtım yapıldı izleyiciye. Son dönemde sosyal medyada ‘Kim kimi daha iyi tanıyor?’ şeklinde oynanan küçük oyunla birbirlerini çok iyi tanıdıklarını da ortaya koydu iki ünlü isim.

Zira ortaokul sıralarından itibaren arkadaş olduklarını ifade ettiler.

Programda iki ünlü ismin birbirleri hakkındaki söylemleriyle, pek bilinmeyen tarafları da ortaya çıkmış oldu. Mesela Doğa Rutkay’ın çok iyi bir şoför olduğu, hatta kamyon, tır, traktör her türlü aracı kullanmak konusundaki iddiası dikkat çekti.

Doğa Rutkay ise arkadaşının daha romantik ve duygusal olduğunu ifade ederken bir de ilginç tiyo verdi ve Ali Sunal’ın iyi gıybet yaptığını, kimsenin ulaşamayacağı kimi bilgilere bile rahatlıkla ulaştığını söyleyerek çok şaşırttı.

Güldür Güldür yok ama Ali Sunal ve Doğa Rutkay var! Ecem Erkek de yeni projeye bayıldı! 7

Bu arada yayınlanan ilk programı tebrik eden ilk kişilerden birisi de Güldür Güldür’de Naime karakterini oynayan Ecem Erkek oldu.

Ecem Erkek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu arkadaşlarına böyle başarılar diledi.

İkilinin ilk bölüm videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Güldür Güldür’ün özleyenler için iyi bir fırsat olacaktır bu program muhtemelen.

İşte Ali Sual ve Doğa Rutkay’ın ilk programları: