Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür’e katılan Ecem Erkek, Binnur Kaya’ya benzetilmesine ne diyor?

Güldür Güldür’e katılan Ecem Erkek, Binnur Kaya’ya benzetilmesine ne diyor?

tarafından ker_def

Güldür Güldür'e katılan Ecem Erkek, Binnur Kaya'ya benzetilmesine ne diyor? 7

BİNNUR KAYA’YA BENZETİYORLAR

Ekşi sözlükçülerin de dikkatini çekmişsin… Durup durup “hakkımda ne yazmışlar?” deyip bakıyor musun?

Bakıyorum çünkü insanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok merak ediyorum. Bir şeyler yapıyorum, beğeniliyor ama çok da farkına varmıyorum ne yaptığımın. Sevmeyen de neyi sevmiyor diye de merak ediyorum. Çünkü her zaman okulda da bir şeyler yaptım ve herkes çok sevdi, dizide de böyle oldu, şimdi de öyle. Ama ben de şöyle hissediyorum sanki bende olmayan bir şey var, ama ne? Buna isim koyamadığım için de insanların ne düşündüğünü merak ediyorum.

Güldür Güldür ekibi seni nasıl keşfetti?

Dizi bitince yapımcımız Elif (Yakarçelik) Hanım’la görüştük. Daha önceden tanışıyorduk. Yılmaz (Erdoğan) hocanın workshop’una katılmıştım. Elif hanım beni orada izlemişti. “Gelmek ister misin?” diye sorunca kabul ettim.

Peki memnun musun bu kadroyla çalışmaktan?

Memnunum tabii. Dışarıdan göründüğü gibi değil, gerçekten işleri çok zor. Birileri kötü yorumlar yapınca sinirleniyorum. Hiç kolay değil, her hafta beş skeç ve herkes en az iki skeçte oynuyor. Ben de artık onlardan biriyim. Her hafta yeni bir şeyler üretmek gerekiyor. Burada herkesin işi çok zor. Yazar ekibimiz masanın başından kalmıyor ve yazmaya çalışıyorlar. Skeçler bize geldikten sonra çalışmak için üç gün kalıyor. Bu arada metinler sürekli revize oluyor. Ezber yapmak için bir gün kalıyor.

Seni Binnur Kaya’ya benzetiyorlar, bu durum hoşuna gidiyor mu?

Evet daha önce de çok söyleyen oldu. Okulda da çok benzetirlerdi. Fiziksel olarak da kendimi ona benzetiyorum. Bakışlarını yakalıyorum bazen “Aa, benim gibi” diyorum. Sanırım ondan, oyunculuğundan etkileniyorum. Fiziksel olarak da benziyoruz. Bu da güzel bir şey, Binnur Kaya’yı çok seviyorum ve izlerken çok heyecanlanıyorum.