Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, çok özel bir proje için kolları sıvadı

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, çok özel bir proje için kolları sıvadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür sezon arası verdikten sonnra Ecem Erkek’in yeni bir projede yer alacağı ortaya çıkmıştı. 2018 yılında Güldür Güldür ekibine dahil olan genç oyuncu Ecem Erkek, şu sıralar çok özel bir projenin heyecanı içerisinde.

Zira Yılmaz Erdoğan gibi usta bir ismin yazdığı ve yıllar önce tiyatro sahnesinde oynanan “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” isimli eser, bu kez film olarak hazırlanıyor. Güldür Güldür’de Naime karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Ecem Erkek, Yılmaz Erdoğan’ın kanatları altına giriyor bu kez de…

Çekimlerinin kısa bir süre sonra başlayacağı öğrenilen projenin hazırlıkları da neredeyse tamamlanmak üzere. Oyuncu kadrosu belli olan projenin tiyatro versiyonunda Demet Akbağ oynamıştı ancak filmde rol almayacağı ortaya çıktı.
Uzun yıllar tiyatro sahnesinde kapalı gişe oynayan oyunun film versiyonu merakla beklenirken, filmin yönetmenliğini de Andaç Haznedaroğlu yapacak.

Oyuncu kadrosu dikkat çeken projede Ecem Erkek’in, Demet Akbağ’ın oynadığı rolü üstleneceği öngörülüyor ama henüz net bir bilgi yok. Diğer oyuncular ise Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan.