Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, yeni dizisinde bu kez, temizlikçi kadını oynayacak

Burcu Biricik, yeni dizisinde bu kez, temizlikçi kadını oynayacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2006 yılından beri dizilerde rol almaya başlayan Burcu Biricik, Şeref Meselesi dizisindeki Kübra karakteriyle dikkatleri çektikten sonra ilk kez Hayat Şarkısı dizisinde başrolde oynamıştı. Birkan Sokullu ile iyi bir uyum yakalayan Biricik’in bu diziyle yıldızı iyice parladı.

Sonrasında Atv ekranlarında yayınlanan 8. Gün isimli iddialı bir projede rol aldı ancak ne yazık ki beklenen ilgi gösterilmeyince konusuyla da hayli ilginç olan bu dizi 8 bölümde ekrana veda etti. Biricik, bu hüsranın ardından Barış Arduç ile Kuzgun dizisinde oynadı. Dizi, farklı hikayesiyle dikkatleri çekmişti ancak Star TV’nin dizisi reytinglerde geri plana düşünce 21. bölümde final yaptı.

Burcu Biricik hayranları şimdi yeni sezonda oyuncuyu bir dizide görmek için heyecanla bekliyor. Burcu Biricik bir dizide rol alacak ama ekranda değil Netflix’in bir dizisinde oynayacak. Son dönemde Netflix’in Türk dizilerinde pek çok ünlü isim yer almaya başladı. Çalışma şartlarının ekrandaki dizilerden daha rahat olması ve her sezon 8-10 bölüm çekilmesi oyuncular için de ayrı bir konfor.

Biricik’i şu sıralar yeni dizisinin heyecanı sardı. Daha önce rol aldığı dizilerdekinden daha farklı bir kişiyi oynayacak Burcu Biricik. Fatma isimli dizinin hazırlıkları başladı. Dizide Burcu Biricik, projeye de adını veren Fatma adında bir temizlikçi kadını oynuyor.

Burcu Biricik, yeni dizisinde bu kez, temizlikçi kadını oynayacak 10

Burcu Biricik’in yeni dizisiyle ilgili detaylar da belli olmaya başladı. Etkileyici bir hikayenin ana karakteri olan Fatma dizisinin kadrosunda güçlü isimler de yer alıyor.

Usta oyuncu Uğur Yücel’in de kadroya dahil olması, diziyle ilgili iddianın da büyüdüğünün bir göstergesi adeta.  Senaryosunu Özgür Önürme’nin yazdığı dizide, geçtiğimi sezon ekranlara veda eden Kadın dizisindeki Ceyda karakteri ile gönülleri fetheden Gökçe Eyüboğlu da yer alıyor.

Burcu Biricik, yeni dizisinde bu kez, temizlikçi kadını oynayacak 11

Ayrıca Star TV’de 4 sezon süren ve başrollerinde Özcan Deniz ile Aslı Enver’in yer aldıkları İstanbullu Gelin dizisindeki Adem karakterini oynayan Fırat Tanış da Fatma’nın kadrosunda.

Burcu Biricik, yeni dizisinde bu kez, temizlikçi kadını oynayacak 12

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yapacağı diziyle ilgili gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırmakta. Yeni gelecek bilgileri biz de sizlerle paylaşacağız. Son olarak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Deniz Hamzaoğlu’nun da katıldığını ekleyelim.

Burcu Biricik, yeni dizisinde bu kez, temizlikçi kadını oynayacak 13