Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür’ün vazgeçilmezleri Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın yeni projesi başladı!

Güldür Güldür’ün vazgeçilmezleri Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın yeni projesi başladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un iki ünlü isminden yepyeni bir eğlenceli program başladı.

Ancak TV’de değil Youtube kanalında. Bir süredir Sunal ve Rutkay, sosyal medya hesaplarından yeni başlayacakları projeyle ilgili ipuçlarını takipçileriyle paylaşmaktaydılar.

Geçtiğimiz günlerde de ikilinin anne ve baba olmalarıyla başlayan eğlenceli serüvenlerini skeçlere dönüştürdükleri programın fragmanı da Youtube kanalında yayınlanmıştı.

Ali Sunal’ın baba olarak yaşadığı heyecan, acemilikler, anne olan Doğa Rutkay’ın tecrübeleri ve yönlendirmeleriyle ilginç anları ortaya çıkaracak.

Youtube kanalı bugün yayına başladı. Ali Baba Doğa Ana ismini taşıyan kanalda ikilinin eğlenceli skeçlerinin yanı sıra uzman isimler de konuk olacak. İnteraktif bir yayın yapmak için izleyicilerden bol bol yorum ve sorular da bekleyen Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın ilk program içeriği, izleyicilerini bilgilendirmek üzerine oldu.

İşte programın ilk bölümü:

Youtube’da programla ilgili şu bilgi verilmekte:

Sonunda kavuştuk! Doğa Rutkay Kamal ve Ali Sunal’ın ebeveynlik maceralarını, uzmanlardan görüşleri ve çok daha fazlasını paylaşacakları, zaman zaman da uzman konuklar ağırlayacakları Ali Baba ve Doğa Ana’nın masası, her bölümün konusuyla ilgili çeşitli araç gereç ve yiyeceklerle dolup taşacak!

Siz de ebeveynlikle ilgili tüm kafanıza takılanları ve paylaşmak istediğiniz bilgileri yorumlar kısmında bizimle paylaşın; ebeveynlik denen bu eşsiz yolculuğu hep birlikte, en güzel şekilde yaşayalım!

Bu arada Doğa Rutkay ve Ali Sunal da yeni programlarının heyecanını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle böyle paylaştılar:

Bugün #alibabadoğaana ‘nın ilk bölümü azz sonra #youtube kanalımızda başlıyor????????????
Abone oldunuz mu?????????????
Adres profilimde!
@alisunal
@alibabadogaana
@doganakdogan
@peramagorsel
????????

Güldür Güldür'ün vazgeçilmezleri Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yeni projesi başladı! 8

Ali Sunal’ın kızı Narin ile verdiği sevimli poza Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in de beğeni yaptığı görülüyor.

Sunal, ‘Sonunda kavuştuk’ sözleriyle Youtube kanalını böyle duyurdu:

Güldür Güldür'ün vazgeçilmezleri Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yeni projesi başladı! 9