Ana sayfa Sosyal Medya Takipçileri inanamadı ama İrem Helvacıoğlu gerçekten yaptı!

Takipçileri inanamadı ama İrem Helvacıoğlu gerçekten yaptı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile televizyon izleyicilerinin gönlünü çalan İrem Helvacıoğlu, şu sıralar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla şaşırtıyor.

Diziyle birlikte büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve instagram’da 3,4 milyon takipçisi olan İrem Helvacıoğlu, aslında sayfasını çok etkin kullanmıyor.

Kendisinin takip edenlerin ayda bir iki paylaşım yapmasına alıştıkları İrem Helvacıoğlu, şu sıralar tatilden tam 3 gün üst üste paylaşım yapınca herkesi şaşırttı!

Yakın arkadaşı Sebile Ölmez ve ailesiyle tatile giden İrem Helvacıoğlu, 10 Temmuz’da arkadaşının çocuğuyla bir pozunu paylaşmıştı.

Aradan geçen 14 gün sonrasında arkadaşıyla plajda mayolu fotoğrafını takipçileriyle paylaştı güzel oyuncu.

Takipçileri inanamadı ama İrem Helvacıoğlu gerçekten yaptı! 9

Dün de bir nehir kıyısında çekilen fotoğrafını paylaşan İrem Helvacıoğlu, bugün yine aynı yerde çekilmiş bir fotoğrafını daha paylaştı.

Takipçileri inanamadı ama İrem Helvacıoğlu gerçekten yaptı! 10

Uzun süredir kendisini takip edenlerin üst üste 3 gün ara vermeden paylaşım yapmalarına şaşırdıkları Helvacıoğlu’na takipçilerinden beğeni ve mutlu olduklarını belirten yorumlar yağıyor. “Sen aktif ol böyle, aktifliğini yerim” şeklinde iltifatlar alan güzel oyuncu anlaşılan tatilin rehaveti ve neşesiyle paylaşım yapmaya devam edecek.

İşte son yaptığı paylaşım:

@sebibebi ????????✌????

Takipçileri inanamadı ama İrem Helvacıoğlu gerçekten yaptı! 11