Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün Yeter’i Doğa Rutkay ve Sefir’in Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu’nun sır gibi saklanan projesi!

Güldür Güldür’ün Yeter’i Doğa Rutkay ve Sefir’in Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu’nun sır gibi saklanan projesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür Show programında Yeter karakteriyle izlediğimiz Doğa Rutkay, instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini hem çok şaşırttı hem de büyük bir merak uyandırdı. Rutkay, Güldür Güldür’ün sezon arası vermesinin ardından bir süredir ikiz çocukları ve eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Alaçatı’daki evlerine gitmişti.

Sosyal medyayı etkin kullanan Doğa Rutkay, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini her daim mutlu ediyor. İkizlerinin yaşadığı maceraları, deneyimlerini, arkadaşlarıyla geçirdikleri eğlenceli vakitleri takipçileriyle paylaşan Doğa Rutkay, ilgiyle takip edilen bir isim artık sosyal medyada.

Doğa Rutkay, son olarak yaptığı bir paylaşımla ise takipçilerini şaşırttı. Dün erken saatlerde ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’in babalarıyla bir sette çekilen fotoğrafını yayınlamıştı.

Çocuklarının ilk kez bir set gördüğünü aktaran Doğa Rutkay, onların ilgiyle bakan hallerini takipçileriyle paylaştı.

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 15

Ancak paylaşımında hangi set olduğu ile ilgili bilgi vermemişti. Doğal olarak ikizlerin bir reklamda oynayabileceği akıllara geldi ya da Doğa Rutkay’ın bahsetmediği bir projesiyle ilgiliydi veya sadece yoldan geçerken karşılaştıkları bir set de olabilirdi.

İşin rengi ise Doğa Rutkay’ın ilerleyen saatlerde yaptığı paylaşımla biraz olsun anlaşılabildi. Nasıl bir proje olduğu henüz kesinlik kazanmasa da bir reklam projesi olduğu tahmin ediliyor. Doğa Rutkay, bir reklam çekimindeydi.

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 16

Paylaştığı setteki fotoğraflardan bir aracın içerisinde çekimlerin yapıldığı da görülüyordu. Asıl sürpriz ise fotoğraflardan birinde çıktı. Uraz Kaygılaroğlu da yanındaydı. Malum Kaygılaroğlu şu sıralar Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini oynamakta.

İki oyuncunun sezon arasında bir araçta yapılan çekimde bir araya gelmesi hayli dikkat çekti. Proje ile ilgili Doğa Rutkay bir bilgi vermedi. Sürprizi yakında açıklayacaklarını söyledi sadece. Ancak görünen o ki ikili büyük ihtimalle bir reklam filminde rol aldı. Bambaşka bir proje olma ihtimali de var tabii…

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 17

Şimdilik bu bir sır. Zira her iki oyuncu da ser veriyor sır vermiyor…

Bakalım bu işin altından ne çıkacak?

İşte Doğa Rutkay’ın diğer paylaşımları:

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 18

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 19Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 20 Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 21 Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 22 Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay ve Sefir'in Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'nun sır gibi saklanan projesi! 23