Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’e nispet! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinin çalışanlarına resmen baskı yapıyor!

Kerem Bürsin’e nispet! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinin çalışanlarına resmen baskı yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com//Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, yaz sezonunun en çok takip edilen dizileri arasında yer alıyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in ilk kez bir araya geldikleri dizi, iki oyuncunun kamera önünde ve arkasındaki uyumlarını da ortaya koymakta.

Takipçileri her iki oyuncunun sosyal medya paylaşımlarını ilgiyle izliyorlar. Kamera önündeki performanslarıyla övgü toplayan iki oyuncu da kamera arkasındaki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Sette çekilen fotoğraflar ve videolar, Erçel ve Bürsin’in hayranlarını adeta çıldırtıyor.

Sosyal medyada bir anda yayılan bu paylaşımlar, diziye de büyük katkı sağlamakta. Bu arada Hande Erçel’in de ne kadar esprili bir kişilik olduğu da ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz gün ikili, instagram’daki bir filtre ile ilgili esprili atışmalarıyla konu olmuşlardı.

Kerem Bürsin, instagram’daki bir filtreyi sürekli kullanmaktaydı. Hande Erçel’in de kullandığını görünce, esprili bir tepki verdi ve altına ismini yazmasını istedi. Erçel de istediğini yaptı. Bu ufak atışmanın ardından Hande Erçel, bir set çalışanıyla arasında geçen kısa bir konuşmayı story’de paylaşıp, yazdığı notla da Kerem Bürsin’e gönderme yapmayı ihmal etmedi!

Teknik ekipten bir kişiyle konuşan Hande Erçel, “En çok kimi seviyorsun” diye soruyordu. Yanındaki kişi biraz baskı altındaymış imajıyla Hande Erçel’i sevdiğini söylüyordu. Erçel ise sette Tuğçe isimli bir başka kişiye daha seslenerek onun da aynı düşündüğünü ifade ediyordu.

Kerem Bürsin’e nispet yapan Hande Erçel, set ekibini esprili bir yolla kullanarak partnerine “Gerçekler acıtır” mesajını şöyle gönderiyordu:

Kerem Bürsin'e nispet! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinin çalışanlarına resmen baskı yapıyor! 8

Kerem Bürsin'e nispet! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı setinin çalışanlarına resmen baskı yapıyor! 9