Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 16. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle! Gülperi ile Kadir’in ki imkansız bir aşk!

Gülperi 16. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle! Gülperi ile Kadir’in ki imkansız bir aşk!

tarafından ker_def

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 16. bölüm tanıtımı yayınlandı. Eyüp’ün Gülperi ve çocuklarına kavuştuğu, Gülperi’nin büyük şok yaşadığı tanıtımda Kadir’in, “Onca kederin içinde kader gülmen için sebepler koyar araya. O sebep sensin, yoksa bir fotoğraf nasıl bu kadar aşk kokar!” sözleri izleyenleri duygulandırıyor. Nikahlarına giden Eyüp ve Gülperi’yi bir arada gören Kadir’in çaresizce onları izlediği anlar dikkat çekiyor.

Gülperi dizisinin 16. yeni bölümü 28 Aralık Cuma günü Show TV’de ekrana gelecek. Dizinin 15. bölümünde Gülperi’nin öldü sanılan eşi Yakup geri dönmüştü. Bu gelişmenin ardından 16. yeni bölümde neler olacağı da daha çok merak edilmeye başlandı. Fragmandan yansıyanlara bakılırsa Gülperi, Yakup’un gelişine ilk başlarda inanamıyor. Ancak kısa sürede aile gibi bir araya geliyorlar. Yeniden çocukları ile mutlu anlar yaşayan Yakup halinden memnun. Gülperi ise ilk başlarda ne yapacağını bilemiyor. Sonrasında ise Yakup ile yeniden karı-koca olmaya çabalıyor. Uzaklarda ise eski aşkı Kadir… Kadir’e karşı boynu bükük Gülperi’nin. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Gülperi’nin Cuma akşamı ekrana gelecek 16. bölümünde Eyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalır ve kapatmak için uğraştığı Bedriye’nin derin yarası yeniden açılır. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp ise çıldırır ve hemen harekete geçer. Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir. Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döner. Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir ise pes etmez ve onun kayıp yıllarını araştırmaya devam eder. Öğrendiği gerçeklerle Gülperi ve çocukların da hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ise çocuklarının mutluluğu ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğine gelir.

15. bölümde dikkat çeken detaylar vardı:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ölerek ayrılan Ateş karakteri, Gülperi’nin kocası olarak yeniden ekranda görününce herkes bu duruma bir hayli şaşırdı.

Erkan Bektaş’ın atv’den Show TV bu şekilde transfer olması da sosyal medyada çok konuşuldu.

Eyüp Taşkın, yıllar önce öldü sanılan Gülperi’nin eşiydi. Eyüp Taşkın yıllar önce babası Yakup’un ihanetine uğrayarak, Suriye sınırında kaybolmuş ve yıllarca tutsak yaşadıktan sonra kardeşi Ejder’in ölümünden sonra gizlice Türkiye’ye dönerek karısı ve çocuklarını görmek için İstanbul’a geldi.

Gülperi dizisi bu gelişme ile birlikte çok farklı bir yöne doğru evrileceğe benziyor