Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Şeyma’nın büyük planı!

Gülperi dizisinde Şeyma’nın büyük planı!

tarafından ker_def

Gülperi Dizisi bu akşam 21. yeni bölümüyle Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizide Şeyma, Gülperi ve Kadir’in peşine düşüyor. Onların sevgili olup olmadığını öğrenmeye çaba harcıyor.

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Metin Balekoğlu’nun oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

Gülperi’nin bu akşam ekrana gelecek 21. bölümünde Gülperi ve Kadir, Can’ın da arabanın içinde olduğunu anladıklarında dehşete düşerler. Kadir bu sefer işin peşini bırakmamaya kararlıdır.

Gülperi dizisinde Şeyma'nın büyük planı! 7

Gülperi ise artık çocuklarını yeniden etrafında toplamak için çabalamaya başlar. Hasan annesi ve kardeşi için çok endişelenir ve o da bir yandan Eyüp’ün bu işle bir bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar.

Ancak yardımını istediği Seyit’in içinde bulunduğu tehlikeyi acı bir biçimde anlaması çok sürmeyecektir. Şeyma, Kadir ve Gülperi’nin hayatlarını birleştirme planlarından artık emindir.

Bunu engellemek ve onlara rahat vermemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ancak bu sefer yaptığı planın bedeli ağır olacaktır.

“Gülperi” bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!