Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinden yıllar sonra Rabia Soytürk, yeniden Nurgül Yeşilçay’ın partneri oldu!

Gülperi dizisinden yıllar sonra Rabia Soytürk, yeniden Nurgül Yeşilçay’ın partneri oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın önemli temsilcilerinden Rabia Soytürk, yeni dizi projesinde başrolde Nurgül Yeşilçay gibi tecrübeli bir isimle ikinci kez aynı seti paylaşacak. Dijital platformların da devreye girmeleri ve televizyon kanallarının da yine dizilere güvenmesi sonucunda sektörde birbiri ardına projeler ortaya çıkıyor.

Bu yeni dizi projelerinden birisi de Most Yapım tarafından bir süredir titiz bir şekilde hazırlanan Mektup isimli yapım olacak. Duy Beni isimli dizide çok başarılı bir çıkış gerçekleştiren Rabia Soytürk de 3 yıl önce popüler olmaya başladığı Benim Adım Melek dizisinden bu yana büyük bir aşama kaydetti.

Gülperi dizisinden yıllar sonra Rabia Soytürk, yeniden Nurgül Yeşilçay'ın partneri oldu! 9

Özellikle Duy Beni dizisindeki başarılı performansı ile övgü alan oyuncu, sosyal medyada çok geniş bir hayran kitlesinin desteğini de son dönemde yanında hissediyor.

Mektup isimli dram dizisinde canlandıracağı Aslı Yıldız karakteri için dans dersleri almayı sürdüren oyuncu, yakında Kanal D ekranında hayranları ile buluşacak olmanın da heyecanı içinde bulunuyor.

Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk ikilisinin başrolünde yer alacağı Mektup dizisinin bir başka önemli kadın yıldızı ise Nurgül Yeşilçay olacak. Daha önce Nurgül Yeşilçay ile Rabia Soytürk ikilisinin Gülperi dizisinde buluştuğunu bilenler de ilginç bir nostalji yaşayacak.

Gülperi dizisinden yıllar sonra Rabia Soytürk, yeniden Nurgül Yeşilçay'ın partneri oldu! 10

2018-2019 sezonunda yayınlanan ve 30 bölüm süren Gülperi dizisi sırasında henüz sektöre yeni adım atmış olan Rabia Soytürk, önemli bir deneyim fırsatı elde etmişti. Şimdi de hem Nurgül Yeşilçay hem de Rabia Soytürk için aynı sette ikinci kez buluşma fırsatı ortaya çıktı.

Gerçek aşkın ve sevginin ne olduğunu Mehmet ile tanışıncaya kadar bilmeyen bir genç kadının hikayesi olarak öne çıkan Mektup isimli dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Dram yapımlarında hem Benim Adım Melek hem de Duy Beni ile güçlü bir sınav veren Rabia Soytürk için, yaratıcılık ve donanım sahibi bir sanatçı kadını canlandırmak da farklı bir deneyim olacaktır.

Gülperi dizisinden yıllar sonra Rabia Soytürk, yeniden Nurgül Yeşilçay'ın partneri oldu! 11

Alanur isimli karakteri canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay da dizi için hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Oyuncu, geçen sezon Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar isimli diziyle yine televizyon ekranındaydı. Ancak bu aksiyon dolu dizi sadece 5 bölüm ekranda kalabildi ve Nurgül Yeşilçay adına talihsiz bir proje olarak kayıtlara geçti.

Rabia Soytürk ile Nurgül Yeşilçay’ın Gülperi isimli sevilen dizinin ardından yeniden bir televizyon dizisinde buluşması dikkatleri çekecek. Soytürk, meslekte büyük başarılar kazanan Yeşilçay’dan sette çok şey öğrenecektir.