Ana sayfa Sosyal Medya İdris Nebi Taşkan son paylaşımıyla hayranlarını çok sevilen dizinin setine götürdü!

İdris Nebi Taşkan son paylaşımıyla hayranlarını çok sevilen dizinin setine götürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu İdris Nebi Taşkan, Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladığı kariyer yolculuğunda, Zalim İstanbul dizisi ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Poyraz Karayel ve Ölüm Zamanı gibi aksiyon dolu projelerde de rol alan oyuncu, dram türündeki yapım Zalim İstanbul’da Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı.

Yakışıklı oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında hayranlarını, kariyerinde önemli bir yeri olan Zalim İstanbul dizisi yıllarına götürdü.

İdris Nebi Taşkan son paylaşımıyla hayranlarını çok sevilen dizinin setine götürdü! 7

Oyuncunun paylaşımının altına yapılan yorumlar, hayranlarının Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Civan’ karakterini unutamadığını da gösteriyor.

Zalim İstanbul’un ardından, romantik komedi türündeki Baht Oyunu dizisiyle ekrana gelen oyuncu, en son Gizli Saklı dizisinde rol aldı. Hayranları, oyuncunun yeni dizisi Al Sancak’ı merakla bekliyor.

TRT1’de yayınlanacak dizide, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timlerden birisi olan Al Sancak Timi’nin hikayesi anlatılacak.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolde yer aldığı Al Sancak’ta etkili bir karaktere hayat verecek olan İdris Nebi Taşkan da dizi için uzun süredir eğitimlerde bulunuyor ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşıyor.