Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ın İspanya macerası hayallerinin ötesine geçti!..

Onur Seyit Yaran’ın İspanya macerası hayallerinin ötesine geçti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı ‘Doruk’ karakteri ile büyük ilgi gören ve sosyal medyada oldukça popüler olan genç oyuncu Onur Seyit Yaran, dizinin İspanya’da da yayınlanmasıyla birlikte ülkede kendine geniş bir hayran kitlesi edindi.

İspanya’nın Madrid şehrinde hayranlarıyla buluşan oyuncu heyecanını ve mutluluğunu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı; “Sayenizde ispanya’daki hayallerime her geçen gün daha çok yaklaşıyorum. Güzel ilginiz ve sevginiz için teşekkür ederim, görüşmek üzere… ”

Onur Seyit Yaran, İspanya’nın en büyük kanalı olan Atresmedia antena3 kanalına davet edildi. Yaran aynı zamanda, ülkede yaklaşık 10 tane dergi ile röportaj yaptı.

Onur Seyit Yaran'ın İspanya macerası hayallerinin ötesine geçti!.. 8

İspanya’da geniş bir hayran kitlesi olan oyuncu hayranlarıyla bir araya gelerek bu anları da ölümsüzleştirdi. Yaptığı açıklamalarda, hedefinin İspanya sinemasında yer almak olduğunu sık sık belirten oyuncu, bunun için dil öğrenmek dahil pek çok adım atıyor.

Onur Seyit Yaran'ın İspanya macerası hayallerinin ötesine geçti!.. 9

Oyuncunun 3 sezondur rol aldığı ATV’nin Kardeşlerim dizisi İspanya’da en çok izlenen Türk dizileri arasında yer alıyor. NG Medya imzalı dizinin ülkede 1 milyon 568 bin izleyiciye ulaştığı, 16,5 share ile zirveye çıktığı, sezonun en çok izlenen dizisi olduğu bilgisi yer alıyor. İspanya’da Antena 3 kanalında yayınlanan dizi için de, daha önce ülkenin dizi sektöründeki önemli internet sitelerinden Formula TV’de “Bağımlılık yapan bir hikaye” yorumunun yapıldığı da gündeme gelmişti.