Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu’ya romantik doğum günü kutlaması!..

Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu’ya romantik doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşım ile kutladı. 19 Nisan 1982 doğumlu olan Kadir Doğulu 40 yaşına bastı.

2016 yılında evlenen ünlü çift geçtiğimiz ay Seyşeller’ de tatil yapmıştı. Tatil anlarından fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Neslihan Atagül fotoğrafların altına, “İyi ki doğdun sevgilim. Doğduğun gün kutlu, olduğun her gün şölen senin! Seni çok seviyorum” yazdı.

Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ünlü çift Eylül ayında Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli dizide birlikte başrolde yer alacak.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya romantik doğum günü kutlaması!.. 8

Kadir Doğulu’nun aynı zamanda TMC ile birlikte ortak yapımcısı olduğu Gecenin Ucunda dizisinde ünlü çift yıllar sonra yeniden aynı projede yer alacak.

İlk olarak Fatih Harbiye dizisinde buluşan ikili, sette tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. İklinin uzun zamana dayanan ilişkisi güzel bir şekilde ilerliyor ve şimdi yeniden bir dizide bir araya gelecek olmaları hayranlarını oldukça mutlu etti.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya romantik doğum günü kutlaması!.. 9

Kadir Doğulu’nun dizide ‘Kazım’ karakterini canlandıracağı ve Nesilhan Atagül’ün de ‘Macide’ olarak yer alacağı ortaya çıktı.

Peride Celal’in “en güzel aşk romanım” diyerek sunduğu Gecenin Ucunda isimli kitabından uyarlanan yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerinin yaz aylarında başlaması bekleniyor.