Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi; Yeni proje yolda!

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi; Yeni proje yolda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar, ‘Avrupa Yakası’, ‘Yalan Dünya’, ‘Jet Sosyete’ dizileri ile ‘Aile Arasında’ isimli sinema filminin senaryolarına imza atan Gülse Birsel yeni proje ile geliyor.

Senaryolarını yazdığı dizi ve film ile ekrana da beyaz perdeye de damgasını vuran ünlü isim aynı zamanda bugüne kadar unutulmayan, fenomen haline dönüşen pek çok karaktere de imza attı. En son, ilk olarak Star TV’de yayınlanmaya başlayan, daha sonra TV8’de ve Puhu TV’de ekrana gelen ‘Jet Sosyete’ dizisini yazan Gülse Birsel’in hayranları bir süredir ünlü isimden yeni proje müjdesi bekliyordu.

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi; Yeni proje yolda! 7

Gülse Birsel kendisinden haber bekleyen hayranlarına müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bilgisayar başında selfie çekip paylaşan Birsel fotoğrafa, “Paniğe infiale gerek yok arkadaşlar. Ben yazıyorum. Hayır çünkü sokakta filan durdurup fırça atıyorsunuz ya, ondan diyorum. Vallahi yazıyorum, boş durmuyorum. Evet komedi. Dijitale. Daha seyretmenize zaman var. Sağ olun, işime dönüyorum, sevgiler” yazdı.

Proje hakkında detay vermekten kaçınan Gülse Birsel’in bilgisayar ekranını eliyle kapatması da dikkatlerden kaçmadı. Birsel daha önce de kendisinden senaryo bekleyen hayranlarına şu sözlerle seslenerek sabırlı olmalarını rica etmişti. “’Gülse Birsel göreve!’ çağrılarına her yerde görüyorum, gurur duyuyorum ama bir dizinin, filmin evrenini kurmak, alelacele olmaz, sabır rica ediyorum.” Asında bu sözleriyle de, üzerinde çalıştığı bir projesi olduğunun ipuçlarını veren Birsel, zamanı geldiğini düşündü ki bombayı sosyal medya hesabından patlattı. İzleyiciye şimdi de biraz daha sabretmek kalıyor.