Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel dizileri dönemi kapandı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete’nin ötesi yok!

Gülse Birsel dizileri dönemi kapandı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete’nin ötesi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülse Birsel’in hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizileri izleyiciler çok özledi. Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete isimli üç büyük projeyi hayata geçiren Gülse Birsel, son olarak da Disney Plus’ta 30 Aralık’ta yayınlanacak olan Yılbaşı Gecesi isimli sinema filmi için yeniden sete çıktı.

Bir yılbaşı akşamı planları bozulan ailenin, hiç tanımadıkları komşularına yılbaşı ziyareti yapması ile gelişen olayları anlatan dizi bir komedi işi… Gülse Birsel de izleyicilerin çok eğlenecekleri bir film çektiklerini söyledi. Dizi hayranları ise Birsel’in yeniden televizyon projelerinde yer almasını çok istiyor. Peki Gülse Birsel bu konuda ne düşünüyor.

Oyuncu, dijital projelerin televizyon dizilerine göre oyuncuları daha özgür kıldığına değinerek, şunları anlattı: “Benim komedimde büyük küfür yok, televizyona dizi yapmaya kalksam 160-170 dakika isteyecekler. Bu da artık imkansız hale geldi komedide. Onun için dijital platformda 40-45 dakika ve senede 8 bölüm, daha insani şartlarda çalışarak, senaryonun üzerinde revizyon yaparak daha içimize sinen işler yapabiliyoruz.”

160 dakikalık bir komedi dizisini televizyona yapmanın çok zor bir şey olduğunu ve en son Jet Sosyete ile bunu yine kendisinin ortaya koyduğunu anlatan Gülse Birsel, televizyonda bu tür yapımların olmamasının nedenini de yine süreye bağladı.

Gülse Birsel, “Yapılması, yazılması, oynanması, hakkını vererek yapılması bence mümkün değil” diyerek televizyona yeniden bir komedi dizisi yapmasının pek mümkün olmadığını sözlerine ekledi.