Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’in ekrana yeniden bir komedi dizisi yapma niyeti var ama bir de şartı var!

Gülse Birsel’in ekrana yeniden bir komedi dizisi yapma niyeti var ama bir de şartı var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü senarist Gülse Birsel, Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileri ile damgasını vuran bir isim olmuştu. Senaryosunu yazdığı aile komedisi dizilerde aynı zamanda oyunculuk da yapan Birsel, en son dizilerin 120-140 hatta 160 dakikaya ulaşan süreleri nedeniyle isyan ederek bu uzunlukta bir diziyi her hafta yazmanın çok zor olduğunu belirterek yeni bir proje bekleyenleri üzmüştü.

Birsel, bir süredir farklı projeleri için çalışmalarını sürdürüyordu. Uzun zamandır ekranda olmayan Gülse Birsel’in dizilerini merakla bekleyenlere güzel bir haber var ama kabul edecek yapımcı ve kanal çıkar mı henüz belli değil!

Gülse Birsel, son olarak Disney Plus için Yılbaşı Gecesi isimli bir sinema filminin senaryosunu yazdı ve aynı zamanda oynadı. 30 Aralık akşamı yayınlanacak olan film heyecanla bekleniyor. Uzun bir aranının ardından yeniden Gülse Birsel ile buluşacak olan izleyiciler heyecanlı! Televizyondaki gibi geniş kitlelere ulaşamasa da Disney Plus platformunda büyük bir kitleye hitap edecek.

Gülse Birsel'in ekrana yeniden bir komedi dizisi yapma niyeti var ama bir de şartı var! 8

Bu arada Birsel, geçtiğimiz günlerde tv100 ekranlarında yayınlanan ‘Az Önce Konuştum’ programına katıldı. Gülse Birsel, daha önce yazdığı dizilerle ilgili bilgiler verirken, çok sevilen dizisi Avrupa Yakası’na ilk başladığında dizilerin sürelerinen 42-43 dakika olduğuna dikat çekerek “Şu ana kadar 350 bölüm dizi yazdım. En son televizyonda Jet Sosyete’yi 160 dakika civarında b ıraktım. Artık hani kalıcı bir hastalığa yakalanmama çok az vakit vardı. Oradan, başka bir dijital platforma geçtik ve son sezonu orada yaptık. En güzeli de son sezonumuzdur” diye konuştu.

Gülse Birsel'in ekrana yeniden bir komedi dizisi yapma niyeti var ama bir de şartı var! 9

Gülse Birsel, televizyonu hala çok sevdiğini vurgulamasına karşılık şu anda ne yazık ki kendisinin yapabileceği bir formatın olmadığını belirtti ve “80 dakikaya bile razıyım” diyerek yapımcılara da bir mesaj iletmiş oldu. Gülse Birsel, “Ben yaparım da ama benim komedim aile komedisidir. Çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama minütaj olarak uyamam ona” açıklamasını yaptı.

Birsel, bundan sonraki ilk dizisinin televizyona değil, Disney Plus’a hazırlayacağını da belirtti. Gülse Birsel, “Son 7-8 yıldır televizyona komedi dizisi yazan da benden başka 140 dakika yazan da pek hatırlamıyorum” diyerek o zor günlere yeniden dönme isteğinin olmadığını da ortaya koydu!

Ünlü senaristin 80 dakikaya bile razı olduğunu belirtmesinin ardından televizyona bir dizi daha yapma ihtimali göründü. Ancak süresi kısa bir diziyi yayınlayacak bir kanal olur mu onu da zaman gösterecek!