Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel sürpriz projesi için heyecan dolu, hayranları en az onun kadar meraklı!

Gülse Birsel sürpriz projesi için heyecan dolu, hayranları en az onun kadar meraklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülse Birsel, Yılbaşı isimli yeni filminin 30 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak olmasının heyecanını yaşıyor. Disney Plus ile anlaşan ve son yıllarda hayranlarının çok beklediği projesini ortaya çıkartan Gülse Birsel, yine bir komedi hikayesini yazdı ve başrolünde yer aldı.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi televizyon dizileri ile çok başarılı bir kariyeri bulunan Gülse Birsel, kendisine has senaryoları ile geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekiyor. İşte bu nedenle de Yılbaşı isimli sinema filminin de çok merakla beklendiği gerçeğini ifade etmek gerekiyor.

Gülse Birsel de bunun heyecanı içinde ve “Vallaha heyecanlıyım. 30 Aralık’ta filmim çıkıyor, Disney’de. İkinci fragmanını instagram’a koydum. Güzel, tatlı bir heyecan” diye konuştu.

Fragmana gelen tepkilerden de memnun olduğunu ifade eden oyuncu, gelişmelerden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Gülse Birsel, şöyle konuştu: “Büyük bir merak var. İnsanlar ne zamandır bir komedi bekliyormuş. Dijital platformlarda da komedi çok az ve insanlar biraz neşelenmek ve komedi seyretmek istiyor. Onun için büyük bir beklenti olduğunu hissediyorum. Bu insanı hem korkutuyor hem de büyük, güzel bir heyecan veriyor, coşturuyor beni. Ama film çok eğlenceli, benim içim çok rahat.”

Hayranlarına çok komik ve eğlenceli bir hikaye vaat eden Gülse Birsel, aynı zamanda tüm oyuncuların birlikte söylediği şarkılar ile filmin bir konser havasını da yansıtacağından bahsetti. Ayta Sözeri’nin söylediği şarkılar ile birlikte yılbaşı için de çok uygun bir film olacağını anlatan oyuncu, izleyicilerin güzel vakit geçireceğini anlattı.

Ünlü oyuncu yılbaşı dönemlerini sevdiğini belirtirken, 2,5 yıldır pandemi süreci yaşanması nedeniyle bu yılbaşının daha anlamlı olduğunu düşünüyor. Oyuncu, “Şu an sanki bitmiş gibi görünüyor, inşallah öyledir. Bu bile başlı başına kutlanması gereken bir şey. Çünkü çok karanlık yıllar yaşadık. Bu dönemin bitişini kutlamak için iyi bir sebep” diye konuştu.