Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi filminin sürprizi ortaya çıktı!

Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi filminin sürprizi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekran için en son Jet Sosyete dizisini yazan Gülse Birsel, her hafta, süresi uzun diziler yazmaktan yorulduğunu söyleyerek ara vermişti. Birsel’in komedi üzerine olan Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi dizilerinin yanı sıra Aile Arasında filmi de çok beğenilmişti. Uzun zaman sonra yeniden bir filmin hazırlıklarına başlayan Gülse Birsel’in yeni projesi Yılbaşı Gecesi filmi ise merakla bekleniyor.

Birsel’in filmi bu kez Disney Plus için çekildi. Hepsi birbirinden başarılı ve ünlü isimlerin yer aldığı Yılbaşı Gecesi filminin çekimlerinden gelen kareler, izleyiciyi de iyice meraklandırmıştı.

Alina Boz, Fatih Artman, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin Cezgiz Bozkurt, Alican Yücesoy, Şebnem Bozoklu, Serkan Keskin, Ezgi Mola, İrem Sak’ın rol aldıkları filmin çekimlerinin çoktan sona erdiğini Gülse Birsel, yaptığı son paylaşımla da gösterdi.

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin sürprizi ortaya çıktı! 10

Birsel’in paylaşımlarının altına Büşra Pekin’in yaptığı yılbaşını heyecanla beklediği şeklindeki yorum ise filmin güzel bir sürpriz yapılarak tam da konusuna uygun olarak yılbaşı akşamı yayınlanacağı şeklinde anlaşıldı!

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin sürprizi ortaya çıktı! 11

Birsel’in instagram hesabından “Çekim o gün bitti, biz o gün bu gündür montajdayız” açıklamasının ardından heyecan da arttı! Büşra Pekin’in “En son ne zaman beklemiştim yılbaşı gelsin diye. Çocukken. Bi de şimdi” yorumu dikkatleri çekerken, Yılbaşı Gecesi filminin montajının da hızla yapıldığı Birsel’in paylaşımından anlaşıldı!

Görünen O ki izleyici filmin yayınlanmasını bir süre daha bekleyecek! Ancak bu bekleyiş çok da uzun sürmeyecek!

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin sürprizi ortaya çıktı! 12

Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin konusu şöyle;  Pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada yılbaşı gecesinde buluşmaya hazırlanan Didem, yılbaşı sabahında aldığı tatsız bir haber alır. Son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin sürprizi ortaya çıktı! 13

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı geceyi kötü geçirmemesi için çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların çağrıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir gece geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.