Ana sayfa Dizi Haberleri Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizisinden sonra sürpriz bir dizinin kadrosunda ortaya çıktı!

Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizisinden sonra sürpriz bir dizinin kadrosunda ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yaz döneminde ekrana gelmeye başlayan ve liseli gençler arasında yaşanan kimi zorbalıklar, şiddete varan olayların anlatıldığı Duy Beni dizisinin sevilen ismi Sümeyye Aydoğan, giderek daha çok popülerlik kazanıyor!

Oyuncunun şu sıralar başka bir dizi ile anılıyor olması, yapımcıların da dikkatini çektiğinin bir göstergesi! Duy Beni dizisiyle yükselen popülerliği sonrası Sümeyye Aydoğan, BluTV’nin yeni dizisinde rol almaya başladı!

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan ve başarılı oyunculuklarıyla çok beğenilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’in başrolünde yer aldıkları Magarsus isimli dizinin kadrosunda Sümeyye Aydoğan da bulunuyor!

Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizisinden sonra sürpriz bir dizinin kadrosunda ortaya çıktı! 8

1997 Ankara doğumlu olan oyuncu, 2021 yılında Netflix için çekilen Geçen Yaz filminden sonra Kahraman Babam isimli dizide Menekşe karakteriyle ilk kez ekrana gelmişti. Ardından Sadakatsiz’de Ceren karakteriyle dikkatleri çekti. Duy Beni dizisinde oynadığı Melisa ile de kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı.

Genç oyuncu, şöhret basamaklarının yavaş yavaş tırmanırken, dijital platformda yer alan yapımlarda da rol almakta. Ekranda çok tanınmasını sağlayan dizisi Duy Beni’de oynamaya devam ederken, aynı zamanda Magarsus isimli BluTV dizisinde de oynayacak. Önümüzdeki günlerde iki set arasında koşuşturacak olan Sümeyye Aydoğan’ın Magarsus’taki rolü ise ayrıca merak konusu…

Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizisinden sonra sürpriz bir dizinin kadrosunda ortaya çıktı! 9

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yaptığı Magarsus dizisi, orijinal bir yapım olarak aynı zamanda Yamaç Okur’un ilk dijital projesi. Senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazıyor.

Dizide, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesi anlatılıyor.