Ana sayfa Dizi Haberleri En popüler diziler sıralamasında Yalı Çapkını zirveyi zorluyor! Tozluyaka ve Duy Beni’nin tahtı sallanıyor!

En popüler diziler sıralamasında Yalı Çapkını zirveyi zorluyor! Tozluyaka ve Duy Beni’nin tahtı sallanıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta ekranda reyting mücadelesi veren dizilerin artık bir de sosyal medya karnesi var! Ekranda milyonlarca kişinin izlediği yapımlar olarak sosyal medyada da binlerce paylaşımla birlikte popülerlikleri de ölçülüyor.

Adba tarafından 10-16 Ekim haftasında yapılan araştırmada, yaz sezonundan beri sosyal medyanın listesinde ilk sırada yer alan Duy Beni dizisi popülerliğini koruyor!

Ancak haftalardır sallanmayan tahtı zorlayan Yalı Çapkını dizisinin hızla 2. sıraya tırmanmış olduğu listede görülmekte! Haftanın en popüler dizileri listesinde Tozluyaka’nın gerilemesi ile birlikte Yargı’nın yükselişi de görülüyor.

Ne yazık ki ilk sezonunda fırtınalar estiren Mahkum dizisi, ikinci sezonunda bekleneni veremedi! Fox TV de dizinin biletini fazla beklemeden kesti! Son bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Mahkum dizisi, haftanın popüler dizileri arasında 5. sırada.

En popüler diziler sıralamasında Yalı Çapkını zirveyi zorluyor! Tozluyaka ve Duy Beni'nin tahtı sallanıyor! 7

Yaz sezonunda başlayan ve izleyenlerin çok beğendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi, reytingleriyle de umut vermeye devam ederken sosyal medya etkinliğini de yüksek tutuyor! Dizi, ilk 10 sıralamasında 6. sırada!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet de milyonlarca kişinin izlediği bir yapım. Sosyal medyada da sıkça konuşuluyor. Sıla Türkoğlu’nun ayrılışından sonra gündemden düşmeyen Emanet, bir haftalık periyodda çok konuşulanlar arasında 8. sırada.

Listenin 10. sırasında ise Bir Peri Masalı dizisi var. Daha önce listede yer almayan dizinin 10. sıradan tabloya girmesi de umut verici…

Ekim ayı ile birlikte bazı dizilerin daha popüler olmaya ve konuşulmaya başladığı görülüyor. Yeni başlayan diziler arasında Yalı Çapkını, hem oyuncuların popülerliği hem de dizi ile ilgili olarak yükselmekte. Bir Peri Masalı dizisi de popülerlik listelerine oyuncularıyla da giren bir yapım oldu son haftada. Bakalım gelecek haftanın en popüler listesinde kimler ilk 10 sıralamasında yerini alacak?