Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülsek mi, ağlasak mı? Final kararı çıkınca Aşk Mantık İntikam eski günlerine geri döndü!

Gülsek mi, ağlasak mı? Final kararı çıkınca Aşk Mantık İntikam eski günlerine geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümü ile birlikte Mart ayında final yapacağının ortaya çıkmasının ardından izleyiciler, 32. bölüm fragmanını görünce bir hayli şaşırdı. Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye uzun süredir yapılan bir eleştiri, senaristler tarafından yeni duyuldu.

Eylül ayından itibaren diziyi bir dram yapımına çeviren senaristler, Esra ve Ozan karakterlerini fena halde harcamıştı. Onların eğlenceli ve aşk dolu anlarını izlemek isteyenler de sosyal medyadan aylardır yaşatılan bu duruma isyan ediyordu.

Ne zaman ki, Aşk Mantık İntikam dizisinin finalinin 39. bölümde olacağı ortaya çıktı, tam da o hafta dizi romantik komedi günlerine geri döndü. İlk başta eğlenceli bir aşk ve komedi hikayesi olarak başlayan dizinin bu hailini özleyenler, final kararı çıkınca yayınlanan ön izleme sahnesiyle büyük şaşkınlık yaşadı.

Gülsek mi, ağlasak mı? Final kararı çıkınca Aşk Mantık İntikam eski günlerine geri döndü! 52

Aylardır izleyicilerin eleştirilerini duymayan senaristler, diziyi yeniden romantik komedi hikayesine dönüştürme sinyalini verdi. 11 Şubat Cuma akşamı diziyi izlemek için ekran başına geçenler bu duruma çok şaşıracak.

Aşk Mantık İntikam, ilk yayınlandığı döneme doğru dönmeye başlıyor. Bu da demek oluyor ki, kalan 8 bölüm bir romantik komedi hikayesi sahneleri ile geçecek. Tabii ki senariste yine bir ters köşe yaparsa ve dramı öne çıkartırsa kimse yine şaşırmayacaktır.

Sebahat Kumaş, Erdem Şanlı, Elçin Atamgüç ve Cem Belevi’nin de son dönemde hikayesine katıldığı dizinin yeni bölümü bu fragmandan sonra daha da çok merak edilmeye başlandı. Hayranlar uzun bir aradan sonra yeniden Cuma akşamını heyecanla beklemeye başladı.