Ana sayfa Sosyal Medya 2021 yılına damga vuran Salih Bademci, iki büyük diziden gelen teklifi reddetti!

2021 yılına damga vuran Salih Bademci, iki büyük diziden gelen teklifi reddetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci, 2021 yılının en başarılı ismi olarak herkes tarafından takdir edildi. Bu başarısının nedeni ise 3 farklı dizide, 3 farklı karakteri muhteşem bir şekilde canlandırmasıydı.

İlk ve Son isimli Blu TV dizisinde Özge Özpirinçci ile yeteneklerini sergileyen oyuncu, Kulüp isimli Netflix dizisinde de Gökçe Bahadır ile başrolü paylaştı ve izleyen herkesin takdirini kazandı.

Show TV ekranında yine çok başarılı bir oyunculuk sergilediği Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ile birlikte izlediğimiz oyuncu, düşük gelen reytinglerin şanssızlığını yaşadı ve proje erken final yaparak bitti.

Salih Bademci’nin üst üste önemli rolleri çok başarıyla canlandırması, karakterin hissiyatını izleyiciye geçirme konusunda çok etkili olması, dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu yapımcıların da gözdesiydi.

Salih Bademci’yi iki önemli diziden başrol teklifi gittiği ama oyuncunun bu kabul etmediği de ortaya çıktı. İlk olarak tv8’de yayınlanacağı duyurulan ama yaşanan kriz sonrası bir dijital platformda izleyici ile buluşması beklenen Süslü Korkuluk isimli diziden gelen teklifi Salih Bademci’nin kabul etmediği ortaya çıktı.

Ayrıca oyuncunun Your Honur isimli dizinin yerli uyarlaması olan Hakim dizisinden de başrol teklifi aldığı ama bunu da kabul etmediği ortaya çıktı.

Salih Bademci hayranları, 2022 yılında oyuncunun nasıl projelerde yer alacağını merakla bekliyor.