Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülseren Budayıcıoğlu yeni bir diziye kapı açabilecek bir karar aldı!

Gülseren Budayıcıoğlu yeni bir diziye kapı açabilecek bir karar aldı!

tarafından ker_def

Fatih Altaylı ile Bire Bir, renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT ekranlarında izleyicilerle buluştu. Programın konuklarından birisi de son yıllarda kitapları diziye dönüştürülen ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu oldu…

İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı isimli dizilerden sonra şimdi de ünlü yazarın Kral Kaybederse isimli kitabı diziye dönüşecek.

Gülseren Budayıcıoğlu, yeni bir kitap yazmaya da başlıyor… Bu gelişme ünlü yazarın bu kitabının da ileride dizi konusu olabileceği anlamını taşıyor. OGM Pictures’in sahibi Onur Güvenatam ile ortaklaşa projelerle televizyon sektöründe marka haline gelen ünlü yazarı kitabı da merakla bekleniyor.

Budayıcıoğlu; İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi kitaplarından uyarlanan dizilere olan ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Psikiyatrist – Yazar Gülseren Budayıcıoğlu, çalışmayı çok sevdiğini anlattığı programda, dizilerin çok vaktini aldığını ama buna rağmen yeni kitabının üzerinde çalıştığını, en kısa zamanda okuyucularıyla buluşturmak istediğini söyledi.