Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisinde öyle eğitimler aldı ki, karşısına kimse çıkmasın!

Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisinde öyle eğitimler aldı ki, karşısına kimse çıkmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Al Sancak dizisinde başrolde yer alıyor. Uğur Güneş ile birlikte iyi bir dizi çifti olarak ekrana güçlü bir performans yansıtan oyuncu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi oldu.

Özellikle de Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakterinin naifliği karşısında, bu sezon Nadia olarak ekrana savaşçı bir kadın kimliği ile çıkan Gülsim Ali İlhan, birbirine tam zıt karakterleri canlandırmada ne kadar iyi olduğunu da ortaya koydu.

Gülsim Ali İlhan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonel gücünün ortaya konulduğu, güçlü bir görselliği bulunan ve aksiyonu bol bir dizide, kadın savaşçı olarak çok farklı bir rolde bulunuyor.

Nadia olarak bir süredir ekranda bol aksiyonlu sahnelerde izlediğimiz oyuncu, bu role uyum sağlayabilmek için eğitim sürecinin de zorlu geçtiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Yazın çalışmaya başlamıştık. Özel komando eğitimi aldık. Askeri eğitim aldık, artık askerlik yapmadım da demeyeceğim. Tim’de 10 kişi vardı ve kadın olarak sadece ben vardım. O yüzden ben de artık oldum” diye konuştu.

Aldığı eğitimlerin kendisini savunma konusunda iyi bir süreç olduğundan bahseden oyuncu, yabancı eğitmenlerin de desteği ile bu noktaya geldiğini ve silah eğitimleri de çalıştığını anlattı.

Sahnelerden önce de fırsat buldukça eğitimler almaya devam ettiğini bahseden oyuncu, “Kendimi koruyabilirim, karşıma kimse çıkmasın” diyerek espri de yaptı.

Partneri Uğur Güneş, ile 8 yıl önce ilk projesinde birlikte yer aldıklarından bahseden Gülsim Ali İlhan, şimdi yeniden bir araya gelmelerinin mutluluk verici olduğunu anlattı.

Dövüş sahnelerinde partnerine bir şey olacak diye korktuğundan da bahseden oyuncu, bu tür sahnelerde titizlendiğini anlattı.