Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan’a Gönül Dağı’ndan sonra çok iddialı bir projeden teklif var!

Gülsim Ali İlhan’a Gönül Dağı’ndan sonra çok iddialı bir projeden teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteri ile gönülleri kazanan Gülsim Ali İlhan, büyük başarılar kazanan bu dizide Berk Atan ile başarılı bir partnerlik süreci geçirdi. Oyuncunun dizinin ikinci sezonunun finalinde hikayeden ayrılması ise hayranları çok üzdü. Dilek karakterinin neden Gönül Dağı dizisinden çıktığını merak edenler net bilgiler alamadı. Hikaye gereği olduğu söylendi ama gelen kulis bilgileri ayrılık isteğinin Gülsim Ali İlhan’dan geldiğini gösteriyor.

Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Gülsim Ali İlhan’ın İstanbul’daki yaşantısını özlediği ve Gönül Dağı dizisinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki yaşantısından çok memnun olmadığı için ayrılık kararını aldığı yönünde bilgiler de mecut. Sonuç olarak Gülsim Ali İlhan, çok başarılı bir iki sezonun ardından Gönül Dağı dizisi gibi milyonları etkileyen bir projeden ayrılarak herkesi şaşırttı.

Ancak başarılı oyuncuya birçok teklif yapıldığı ve dinlenme sürecindeyken de bu teklifleri değerlendirmekte olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. İstanbul’daki yaşantısına geri dönmekten memnun olan Gülsim Ali İlhan yeniden şehir dışında bir işi kabul eder mi bilinmez ama, Gebze’deki platoda Akli Film’in çekmeyi planladığı Selahaddin Eyyubi’nin hayatının hikayesinin anlatılacağı dizi için oyuncuya teklif yapıldığı ortaya çıktı.

Gülsim Ali İlhan'a Gönül Dağı'ndan sonra çok iddialı bir projeden teklif var! 8

Basında yer alan haberler göre İlhan Şen’in dizinin başrol erkek oyuncusu olmasının ardından, Gülsim Ali İlhan’ın da tarihi dizi tecrübesi de düşünülerek kadın başrol olması için girişimler yapıldığı anlaşılıyor.

Gülsim Ali İlhan, oyunculuk yolculuğuna 2012 yılında Son Yaz Balkanlar 1912 isimli diziyle başladı. Ardından Seddülbahir 32 Saat isimli dizide yer alan oyuncu, Diriliş Ertuğrul isimli fenomen dizide de Aslıhan karakteriyle uzun süre bulunmuştu. Gülsim Ali İlhan’ın kadrosunda yer aldığı bir başka tarihi dizi projesi ise Payitaht Abdülhamid oldu…

Kariyerinde daha çok tarihi projelerde yer alarak öne çıkan Gülsim Ali İlhan, son dönemde ise Gönül Dağı dizisi ile adeta patlama yaptı. Kariyerinin en başarılı dönemini yaşadığı bu süreçte Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatıldığı dizide yer almak ister mi bilinmez ama, Gülsim Ali İlhan bu rolü kabul ederse Gebze’deki çekimler nedeniyle İstanbul’da çok özlediği yaşantısına çok da ara vermek durumunda kalmadan çekimlerde yer alabilir.

Gülsim Ali İlhan'a Gönül Dağı'ndan sonra çok iddialı bir projeden teklif var! 9

Oyuncu yeniden yoğun bir süreci tercih edecek mi bilinmez ama, 20 bölüm olması planlanan ve Bein Connect’te yayınlanacak dizinin büyük bir fırsat olduğunu da söylemek gerekiyor. Haçlıların Kudüs’teki 88 yıllık varlığına son veren ve Müslüman dünyasının kahramanları arasında yer alan Selahaddin Eyyubi dizisinin yurt dışında da çok ilgi görmesi bekleniyor.