Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’in bir dizisi var ki başına uzun süre dert açtı!

Cemre Baysel’in bir dizisi var ki başına uzun süre dert açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Cemre Baysel, 1999 yılında dünyaya geldi ve henüz 16 yaşındayken de setlere bir komşusunun aracı olması ile atıldı. 2014 yılında çekilen Yeşil Deniz dizisinde Gonca Makasçı karakterini canlandıran oyuncu, Ege şivesi yapması gerektiği için bu rolde zorlandı ama 75 bölümü de tamamladı. Ancak Cemre Baysel, için canlandırdığı karakter uzun süre peşini bırakmadı.

İbrahim Selim’in Fox TV’deki programına konuk olan Cemre Baysel, yaptığı itiraf ile dikkatleri çekti. 16. yaş gününü dizinin setinde kutladığını ve ergenlik döneminde sektöre tesadüfen atıldığını belirten Cemre Baysel, Yeşil Deniz dizisinin kariyerini nasıl etkilediğini ise şu sözlerle ifade etti:

Cemre Baysel'in bir dizisi var ki başına uzun süre dert açtı! 7

“16. doğum günümü orada kutladım. Korkum vardı. Yapabileceğimi düşünüyordum. Yeşil Deniz’di ilk işim. Ege şivesi yapabilirim miyim derken, şive bana bir takıldı… 75 bölüm şiveli oynuyorum. Kaldı, normal konuşamamaya başladım. Başka işler oluyor, audition’lara gidiyorum ‘Şive yapıyor bu kız’ diyorlar. Ege ağzı geçmedi. Şimdi iyiyim herhalde.”

Şive yapması gerektiği zaman yapabileceğini anlatan Cemre Baysel, “O melodiyi yakaladığım zaman devamı gelir” dedi. Ramo dizisinde Adana şivesi ile yer aldığını ifade eden Cemre Baysel, Senden Daha Güzel isimli diziyle ekranda yer almaya devam ediyor.

Burak Çelik ile başrolde yer alan ve romantik komedi dizilerinin de artık aranılan kadın oyuncularından olan Cemre Baysel, oyunculuk yolculuğunda başarıyla yoluna devam ediyor.

Resim okuduğu zaman oyunculuk yapmak yerine, ressamlık veya iç mimar olmayı hedeflediğini anlatan Cemre Baysel, “Ben yapmayacağım bu işi demiştim. Bana, ‘bu iş senin peşini bırakmayacak’ dediler. Öyle de oldu. Bu sefer bitti dedikçe, başka şeyler geldi karşıma. Ailem sonuna kadar destekledi” ifadelerini kullandı.

Sürecin kendisini İstanbul’a taşıdığını belirten Cemre Baysel, şayet oyunculuk mesleğini sürdürmek için bu şehre gelmemiş olsaydı, Ege’de öğretmenlik yaparak yoluna devam edeceğini sözlerine ekledi.