Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsüm Ali İlhan, Gönül Dağı dizisine feci bir sonla mı veda edecek?

Gülsüm Ali İlhan, Gönül Dağı dizisine feci bir sonla mı veda edecek?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi, Anadolu’nun orta yerinde naif bir hayatı, aşkları, sevdayı, kardeşliği, yardımlaşmayı anlatan hikayesiyle izleyenler tarafından beğeni topluyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen TRT1’in dizisinden başrol oyuncusunun ayrılacağı kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Sezon finalinde yaşanacak bir olayla birlikte Gülsüm Ali İlhan’ın oynadığı Dilek karakteri hikayeye veda edecek.

Berk Atan ile başrolünde oynadığı dizi ile çok sevilen Gülsüm Ali İlhan, iki sezondur ekranda olan ve beğeni toplayan dizinin bir sonraki sezonunda olmama kararı aldı. İzleyenleri üzen bu karar ile birlikte Dilek’in hikayeye vedası da merak konusu olmuştu.

Gönül Dağı ile büyük bir hayran kitlesi edinen Gülsüm Ali İlhan, dizinin çekildiği Eskişehir Sivrihisar’da daha fazla kalmak istemedi. Yorucu geçen set ortamının yanı sıra ailesinden ve sevdiklerinden uzakta olmaya da pek tahammülü kalmadığı anlaşılan oyuncu, kendi isteğiyle ayrılıyor.

Gülsüm Ali İlhan, Gönül Dağı dizisine feci bir sonla mı veda edecek? 7

İstanbul’da yaşayan oyuncu için özellikle kış şartları çetin geçen bölgede bir sezon daha kalmayı tercih etmedi. Böylelikle Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile başrolde yer alan oyuncu, bu akşam yayınlanacak olan 65. bölümde son kez görünecek.

Gülsüm Ali İlhan’ın diziden nasıl ayrılacağı ise tanıtımda yer alan görüntülerle birlikte bazı tahminleri de beraberinde getirdi. Tanıtımra, Asuman ile Ramazan’ın düğün telaşının arasında Dilek’in karakteri dağdan kopan kayalar nedeniyle herkesi uyarmak istediği ve tehlikenin ortasında olduğu görüldü. Orada yaşanacak bir kaza sonrası Dilek’in ölerek diziye veda edeceği tahminleri yapılıyor. Taner ve Dilek aşkının son bulacağı dizide bu şekilde bir veda ise dizinin sezon finaline damgasını vuracaktır. İzleyip göreceğiz…