Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oğlum dizisini bitiren Kubilay Aka şimdi de bir başka sette yeni bir deneyim yaşıyor!

Oğlum dizisini bitiren Kubilay Aka şimdi de bir başka sette yeni bir deneyim yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve 15 bölüm süren Oğlum dizisi final yaparak izleyicilerine veda etti. Dizide Kubilay Aka da güçlü oyuncu kadrosunun bir parçasıydı ve yine etkili performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Vatanım Sensin dizisiyle kendisini gösteren ve Çukur dizisiyle de kariyerinin en iyi çıkışını yapan oyuncu, Oğlum dizisinin ardından hemen yeni projesi için sete çıktı. Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı Annesinin Kuzusu isimli festival için hazırlanan filmin çekimleri devam ediyor. Çukur dizisindeki rol arkadaşı Necip Memili ile yeni film projesinde buluşan Kubilay Aka, ayrıca Tansu Taşanlar, Selin Şekerci ve Hatice Aslan ile de birlikte aynı kadroda yer alıyor…

Oğlum dizisini bitiren Kubilay Aka şimdi de bir başka sette yeni bir deneyim yaşıyor! 7

Kubilay Aka, “Dizi bitti, bir klip çektik Mor ve Ötesi’yle. Çok da eğlendik. Onun dışında da Umut Evirgen’in filmine devam ediyorum. Güzel bir kadromuz var, eğleniyoruz sette. Çok da güzel bir setimiz oldu” açıklamasını yaptı.

Sette her şeyin yolunda olduğunu belirten ve tüm ekibin heyecanlı olduğunu da anlatan Kubilay Aka, güzel bir projenin ortaya çıkmasını diledi.

Filmin senaryosunu Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazan Umut Evirgen, yönetmenlik tecrübelerini Annesinin Kuzusu ile yeniden sergileyecek.

Kubilay Aka’ya ayrıca Netflix’te yayınlanan ve Cem Yılmaz’ın bazı çevrelerden tepki almasına da neden olan Erşan Kuneri dizisi de soruldu…

Oyuncu, “Ben çok beğendim. Tepki çekmesini anlamıyorum, her şeyin denenmesi, bu ülkede olması gerektiğini düşünüyorum. Ben izlediğimde güzel bir iş buldum, mutlu oldum izlediğime. Herkes bir şeyler yapıyor. Herkes biraz tebrik etmeli. Önce sevmeye kendimizden başlamalıyız” şeklinde konuştu.