Ana sayfa Dizi Fragmanları Gün değiştiren Balkan Ninnisi dizisinin 17. yeni bölümünde büyük olaylar!

Gün değiştiren Balkan Ninnisi dizisinin 17. yeni bölümünde büyük olaylar!

tarafından ker_def

Her hafta Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük beğeni toplayan “Balkan Ninnisi”nin 17. bölümü, 27 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Dizinin 17. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili konu başlıkları şöyle: Nina’nın dönmesine sevinen Süleyman’ın sevinci uzun sürmez… Eski düşmanların öfkesi ortalığı karıştırır… Daniel’in vurulmasıyla Jovanka da hayata küser… Süleyman, Elena ve Nina’yı barıştırmak için büyük bir yalan söyler…

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Balkan Ninnisi’nin yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: Nina’nın dönmesine sevinen Süleyman’ın sevinci uzun sürmez. Eski düşmanları herkesin umudunu kana bular. Daniel’in vurulmasıyla Jovanka da hayata küser. Konaktaki herkes Elena ve ailesinin yaralarını sarmak için elinden geleni yapar.

Ertan, Jovanka’yı kaybetme korkusuna kapılır, onu hayata döndürmek için babasından ona yadigâr kalacak bir şeyler bularak Jovanka’yı hayata döndürmeyi, acılarını hafifletmeyi başarır. Yalnız kalan Elena’yı teselli etmek isteyen Süleyman, Elena ve Nina’yı barıştırmak için büyük bir yalan söyler. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla ortalık yine karışacaktır…

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma, Ozan Ayaz ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.

Balkan Ninnisi 27 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…