Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu!

Hande Erçel’in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 10 ilimizde yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Afet bölgesine giden yardımlara destek olmak için pek çok ünlü isim de elini taşın altına koymaktan çekinmedi. Bizzat sahada çalışan, çeşitli kurumların organizasyonlarında görev alan ünlü isimler, aynı zamanda sosyal medya hesaplarını da deprem bölgesindeki acil durum mesajları için açtılar.

Günlerdir duyarlı her insanla birlikte sosyal medyadan duyurular yapan, göçük altında olanlardan gelen mesajlar, deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan malzemeler için adresler telefonlar paylaştılar, kayıp ilanlarını, canlı ihbarlarını tek tek sayfalarında yayınladılar.

Hande Erçel'in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu! 12

Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir, Kerem Bürsin, Burcu Biricik, Selma Ergeç, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Salih Bademci, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Celil Nalçakan, Alper Kul, Ozan Akbaba, Oktay Kaynarca, Özge Özpirinçci, Esra Bilgiç, Kıvanç Kasabalı, İrem Helvacıoğlu, İsmail Demirci, Nurgül Yeşilçay, Kaan Yıldırım, Melisa Sözen, Serkan Çayoğlu gibi dizileriyle sinema filmleriyle gönüllere taht kurmuş pek çok ünlü isim, maddi desteklerinin yanı sıra fiziki olarak da sahada birlikte elele çalıştılar gönüllülerle birlikte.

Hande Erçel'in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu! 13

DasDas Gösteri Merkezi, İBB, Şişli Belediyesi, BabalaTv, AHBAP gibi organizasyonlar ve AFAD ile işbirliği içinde çalışan ünlü isimler, depremzedeler için gerekli olan malzemelerin toplanması ve ihtiyaçların kolilenmesi kısmında da yine birlikte çalıştılar.

Hande Erçel'in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu! 14

2. bebeğine hamile olan Hazal Kaya bile doğumundan saatler önce yardım kampanyalarına destek vermek için sahadaydı. Yaşanan bu birlik ve beraberlik içindeki destek ve yardım çabaları, sosyal medyadan da görüldü. Ayrıca Esra Bilgiç’in günlerdir dur durak bilmeden pek çok deprem bölgesinden gelen bilgileri, mesajları toparlayarak koordineli bir şekilde arama kurtarma ekiplerine bildirdiği ya da ihtiyaçlarla ilgili bilgileri tek tek geçerek ulaşılacak adresleri, telefonları ilettiği de yine takdire şayan ve dikkat çeken bir çaba oldu.

Halen devam eden bu işbirliklerinde ünlü isimlerin, binlerce, milyonlarca takipçilerinin olması ve sosyal medya hesaplarını depremin ilk saatlerinden beri gerekli olan her durum için mesaj iletmek adına kullanmaları, pek çok insanın çok önemli bilgilerden haberdar olması, göçük altında olan ve telefonlarıyla iletişim kurmaya çalışanların seslerinin duyulması ile birlikte bölgedeki ihtiyaçların bildirilmesi açısından da ayrıca önem arzediyordu.

Son derece duyarlı ve hassas bir şekilde hareket ederek kendilerini deprem bölgesinde yaşananlar için yardım faaliyetlerine adayan ve ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam eden ünlü isimler, ayrıca sosyal medya hesaplarını kullanarak, çok özel mesajların iletilmesini de sağlıyorlar.

Haluk Levent’in başında bulunduğu AHBAP işbirliği ile koordineli bir şekilde çalışan isimlerden birisi olan Hande Erçel de ilk günden beri destek veren isimlerdendi. Oyuncunun aynı zamanda 30 milyona yakın instagram takipçili bir hesaba sahip olması da yayınladığı her mesajın çok daha büyük kitlelere ulaşmasına ön ayak oldu.

Hande Erçel'in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu! 15

Erçel’in instagram hesabından yaptığı paylaşımlardan birisi de ayrıca pek çok ünlü ismin de referans almasıyla dikkati daha çok çeken bir durum oluşturdu. Hande Erçel’in takipçi sayısının çokluğu da dikkate alınarak verilen mesajı Burcu Biricik, Elçin Sangu gibi ünlü isimler de referans olarak gösterdi ve böylece daha geniş kitlelere ulaşılması da sağlandı.

Hande Erçel'in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu! 16

“Elbistan’da son 24 saat içinde teyitli canlı izi, ses, konuşma, telefon iletişime geçilmiş enkaz ihbarlarını bu postun altına toplayalım lütfen” mesajı veriliyordu paylaşımda. Depremin üzerinden geçen 5 günün ardından hala canlı olan insanların enkazdan çıkmaları, pek çok insanın da göçük altında ses vermesi veya termal kameralarla saptanmasıyla ekiplerin doğru yerlere yönlendirmesi adına önemli bir mesajdı bu.

Hande Erçel'in 30 milyona yakın instagram hesabı, depremzedelerle ilgili önemli not için adres oldu! 17

Takipçi sayıları çok olan ünlü isimler de Hande Erçel’in paylaşımına yönlendirerek, gelen ihbarların tek elde toplanması ve böylece daha hızlı hareket edilmesini sağlamak için tek tek kendi hesaplarından paylaşıma dikkat çektiler.

Hande Erçel’in bir kaç yıl içinde 30 milyona yakın rekor bir takipçi sayısına ulaşması bir süredir konuşulan bir konuydu. Oyuncunun milyonlarca kişiye ulaşan hesabı bu kez, yaşanan afetle ilgili duyuruların daha çok insana ulaşması için de önemli bir referans kanalı oldu.