Ana sayfa Kadın Haberleri Gupse Özay ve birçok ünlü çocuklar için podyumda çıktı

Gupse Özay ve birçok ünlü çocuklar için podyumda çıktı

tarafından ker_def

YÜKSEL AK, İKİ OĞLU İLE ÇOCUKLAR YARARINA PODYUMA ÇIKTI!..

Organizasyonunu ve koreografisini Öner Evez’in yaptığı defile de 26 model yer aldı. Ünlü modacı Ertan Kayıtken ‘‘Dünya standartlarında bir defile gerçekleştirdik. Çocuklar yararına düzenlediğimiz bu defilede emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

Koleksiyon yüzü oyuncu Gonca Vuslateri ve eşi Burak Ertoğan, İvana Sert, Uğurkan Erez, Siren Ertan, Neslihan Yargıcı gibi isimlerin yanı sıra İzmir cemiyet hayatının ünlü simaları defileyi izleyenler arasında yer aldı.

Çok özel manolyalardan hazırlanan gelinlikle podyuma 2 oğlu ile birlikte çıkan Yüksel Ak, ‘‘ Çocuklarım ilk kez beni gelinlikle gördü ve ilk kez aynı podyumda onlarla birlikte yürümek çok heyecan verici oldu. Üstelik çocuklarımla bebekler yararına olan yine bir Ertan Kayıtken defilesinde olmak gurur verici’’ dedi.

Ertan Kayıtken’in daveti üzerine finalde çocuklarla podyumda yürüyen oyuncu Gonca Vuslateri ‘‘Çocuklar yararına bir defilenin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum’’ dedi.

Aynı zamanda podyumda boy gösteren Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, ‘‘Oyunculuk kadar mankenlik yapmayı da seviyorum. Bundan sonra beni podyumda göreceksiniz’dedi.

‘‘Flowers&Towers” koleksiyonu dünya modasında da etken olan dantel ve çiçek aplikeler, pırıltılarla koleksiyonun en belirgin özelliğini oluşturdu. Romantizm ve fantezinin uyum içinde olduğu koleksiyonda; tulumlar, bol yırtmaçlar uçuşan etekler, pastel pembenin her tonu, griler, toprak tonları, metalik renkler ve modanın vazgeçilmez iki rengi siyah ve beyaz bir moda şöleni havasında sergilendi…