Ana sayfa Sosyal Medya Güven Kıraç uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine döndü!

Güven Kıraç uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine döndü!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Güven Kıraç özellikle sinema alanında çok farklı projelerde ve izleyicilerin aklında kalan birçok rolde yer aldığı. Yer aldığı dizilerle de hatırlanan Güven Kıraç’ın en önemli iz bıraktığı yapımlardan birisi de Behzat Ç dizisi oldu.

Memduh Başgan karakteri ile hikayede öne çıkan Güven Kıraç, televizyon ekranında yayınlandığı dönemde dizide yeteneklerini sergilemişti ve son yıllarda da dijital platform için gerçekleştirilen yeni bölümlerde yer alarak hikayede kalmayı sürdürdü.

Usta oyuncunun televizyon dizilerine yeniden dönüşünün de 3 yıllık bir aradan sonra gerçekleşmesi hayranlarını bir hayli memnun edecektir.

Payitaht Abdülhamid, Hekimoğlu, Tövbeler Olsun isimli yapımlarla televizyon ekranında yer alan Güven Kıraç, 3 yıllık aradan sonra bu sefer İnci Taneleri isimli dizi ile Kanal D ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı ve başrolünü Hazar Ergüçlü ile paylaştığı yeni dizide dikkat çeken oyuncular da bulunuyor.

Selma Ergeç gibi Güven Kıraç da yeni dizinin önemli isimleri arasında bulunuyor. Kubilay Aka ile Yasemin Baştan gibi dikkat çeken oyuncuların da kadrosunda yer aldığı İnci Taneleri dizisi sosyal medyada son dönemde büyük dikkat çeken bir proje oldu.

Güven Kıraç’ı da yeniden dizi setinde farklı bir karakter ile görmek hayranlarını memnun ederken, projenin ne zaman ekranlarda izleyici ile buluşacağı da merakla bekleniyor.