Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel hayranları açısından da Kara dizisi büyük bir sınav!

İlker Kaleli ve Öykü Karayel hayranları açısından da Kara dizisi büyük bir sınav!

tarafından ker_def

Kara dizisi için üçüncü bölüm bir varlık mücadelesi anlamına geliyor! Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi Kara’nın Perşembe akşamı ekrana gelecek 3.bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. İlker Kaleli ile Öykü Karayel ikilisinin başrolünde yer aldığı Kara dizisi düşük reytingleri nedeniyle ekran ömrünün kısa olma ihtimali nedeniyle izleyicileri kaygılandırıyor.

Kara’nın “Hazır mıyız?” sözlerinin heyecanı yükselttiği tanıtımda Zeynep’in kaçırıldığı anlar merak uyandırıyor. Rauf’tan intikam almak için hamlelerini tek tek yapan Kara’nın, Zeynep’in kaçırıldığı yerde olması akıllara “Zeynep’i Kara mı kaçırdı?” sorusunu getiriyor.

Kara dizisi ilk olarak Arak ismi ile Aralık ayında başladı. Geçtiğimiz hafta Kara ismi ile bu sefer ikinci bölümü yayınlanan dizinin her iki bölümde de beklenen reytinglerin altında kaldığı söyleyebiliriz. İşte bu nedenle Kara dizisinin üçüncü bölümde reytinglerini artırması durumunda bu gelişme projenin geleceği için büyük önem taşıyor.

İşte bu kritik süreç nedeniyle Kara dizisinin 3. yeni bölümde iyi sonuçlar alabileceği göstermesi gerekiyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel hayranları için de dizinin içinde bulunduğu bu durum, destek noktasında önemli bir sınav niteliği taşıyor.

KARA’NIN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kara ve Zeynep birlikte mahalledeyken Zeynep, önceki gün evine giren hırsızın orada olduğunu görünce her şeyi nihayete erdirmek için orayı terk eder ve polise gider. Tüm olanlardan sonra pes etmeyen Kara, ekibiyle birlikte çaldıkları silahlarla Rauf’u hüsrana uğratacakken, Rauf onlardan bir adım öndedir.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel hayranları açısından da Kara dizisi büyük bir sınav! 7

Kara için durmak yoktur ama önce Zeynep’in gönlünü almalıdır. Kara, Rauf’un herkesten sakladığı bir şey olduğunu fark edince büyük planını başlatır. Zeynep’i de işin içine kattığı büyük plan Rauf’un en kişisel savaşlarından birisi olacaktır.

Kara yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.