Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güzel Günler dizisi birinci bölüm reyting sonuçları gayet iyi!

Güzel Günler dizisi birinci bölüm reyting sonuçları gayet iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmaya başlayan Güzel Günler dizisi, pazar akşamlarının alternatif yapımlarından birisi oldu. Tozluyaka, Yargı ve Teşkilat ile rekabet haline giren yeni Show TV dizisinin ilk bölümde elde ettiği reytingler de merak konusuydu.

İlk bölümün reytingleri ortaya çıktı. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak gibi önemli isimleri başrolde buluşturan dizi, bir aile hikayesi olarak öne çıktı. Ekranda özlenen türdeki bu yapıma izleyicilerin gösterdiği ilginin de yüksek olması çok güzel bir açılış yapılmasını sağladı.

10 aylık aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan Binnur Kaya, özlenen eski rollerinden birisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Güzel Günler dizisi, reyting rekabetinde ortalamanın üzerinde oranlar elde ederek ilk bölümde izleyicileri kendisine çekmeyi başardı.

Güzel Günler dizisinin 1. bölüm reytinglerinde tüm kategorilerde de ortalamanın üzerinde oranlar elde edilmiş olması başarıyı daha da anlamlı bir hale getirdi. Demek ki izleyiciler bu tür aile yapımlarına da sıcak ve iyi bir hikaye olursa izlemek için geniş bir kitle oluşturmak zor değil.

Dizinin birinci bölümü tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde altıncı sırada yer aldı. AB kategorisinde ise beşincilik elde edildi. Yargı ve Teşkilat gibi iki başarılı yapımın ardından günün en çok izlenen dizisi olmak Güzel Günler için iyi bir başlangıç olarak gözüküyor.

Pazar akşamı Kanal D’deki Yargı dizisi tüm kategorilerde birinci sırada bulunuyor. Teşkilat ise tüm kategorilerde ikinciliği elde etti. Tozluyaka tüm kişiler kategorisinde daha yüksek reytingler aldı ve 9. olabildi.