Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisine yeni katılan usta oyuncu, ayrıca en acılı anne oldu!

Teşkilat dizisine yeni katılan usta oyuncu, ayrıca en acılı anne oldu!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisine üçüncü sezonda katılan isimlerden birisi de Sacide karakterini canlandıran Ebru Nil Aydın oldu. 33 yıllık tiyatro sanatçısı olan Aydın, daha önce de çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde bulunmuştu.

Bir Bulut Olsam, Kuzey Güney, Şahane Damat ve Cennet’in Gözyaşları gibi yapımlarda dikkatleri çeken Ebru Nil Aydın, tam 4 yıl aradan sonra dizi setlerine Teşkilat ile dönüş yaptı. Ayrıca bu sezonun merakla beklenen filmi Barış Akarsu Merhaba’da da rol alan oyuncu, anne karakterleri ile ilgi görüyor.

Ebru Nil Aydın, 18 Kasım’da izleyicilerle buluşacak olan Barış Akarsu Merhaba filminde, genç yaşında vefat eden müzisyenin annesi olarak yerini aldı.

Hem Teşkilat dizisi hem de Barış Akarsu Merhaba filminde anne rollerinde yer alan oyuncu, yaptığı açıklamada duygularını şu sözlerle ifade etti: “Barış Akarsu’nun ölüm haberini televizyonlarda duyduğumda ne kadar içim yandıysa, ne kadar üzüldüysem, ne kadar şok olduysam aynı şeyi annesi Hatice Hanım’ı oynarken de yaşadım. Yani empati kurma, yerine geçmek ise bir anne ne hissederse o gün ben de onu hissettim haberinde. Kuşkusuz bir annenin yaşadığı acı kadar olamaz ama hayattaki en büyük kayıplardan birinin evlat kaybı olduğunu düşünüyorum. Evlat kaybı korkunç bir duygu, bunu düşünmek bile başlı başına oynamam için beni fişekleyen bir şeydi.”

Teşkilat dizisine yeni katılan usta oyuncu, ayrıca en acılı anne oldu! 7

Çekimler sırasında Amasra halkının kendilerine ilgisinin de çok güzel olduğundan bahseden Ebru Nil Aydın, herkesin kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti.

Usta oyuncu için Hatice Akarsu karakterini canlandırmak bir hayli duygusal bir süreç oldu. Oyuncu, “en acılı anne” rolünün de bu olduğuna vurgu yaptı.

18 Kasım’da vizyona girecek Barış Akarsu Merhaba filminde; İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol rol alıyor.